Home / SLOVENSKO / Situácia v Devínskej Novej Vsi sa začína zlepšovať, začali odstraňovať niektoré protipovodňové opatrenia

Situácia v Devínskej Novej Vsi sa začína zlepšovať, začali odstraňovať niektoré protipovodňové opatrenia

19.9.2024 (SITA.sk) – Povodňová situácia v Bratislave – Devínskej Novej Vsi sa po mimoriadne náročných dňoch a nociach začína mierne zlepšovať. Na sociálnej sieti o tom informuje starosta mestskej časti Dárius Krajčír.

„Začali sme s postupným odstraňovaním niektorých protipovodňových opatrení. Aktuálne riešime možnosti, aby bola cesta v smere do Devína sprístupnená a sprejazdnená čo najskôr,“ uviedol.

Samospráva tiež čaká na zníženie vodnej hladiny toku Morava, aby mohli pracovať aj na sprístupnení cesty smerom k Devínskemu jazeru. Obyvateľov postihnutých oblastí starosta požiadal o trpezlivosť.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Priesaky povodňových zábran v Devíne (fotografie)

„Všetkým nám mimoriadne záleží na tom, aby sa situácia v našej mestskej časti zlepšila. Avšak odstraňovanie škôd spôsobených povodňami si vyžaduje čas a pri jednotlivých krokoch prihliadame v prvom rade na bezpečnosť obyvateľov a príslušníkov záchranných zložiek,“ doplnil.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Povodne a záplavy v SR, povodňová situácia, rieka Dunaj, rieka Morava
Zdroj: SITA.sk – Situácia v Devínskej Novej Vsi sa začína zlepšovať, začali odstraňovať niektoré protipovodňové opatrenia © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Jednorodičovstvo je výsledkom pretláčania liberálnych hodnôt, poslanec Smeru sa za svoje výroky ospravedlnil

Podľa poslanca Hazuchu si jednorodičia zvolili tento spôsob života sami.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *