Home / SLOVENSKO / Iron Maiden ohlasuje svetové turné 2025/2026 s názvom „Run For Your Lives“

Iron Maiden ohlasuje svetové turné 2025/2026 s názvom „Run For Your Lives“

19.9.2024 (SITA.sk) – Na konci mája 2025 IRON MAIDEN štartuje svetové turné s názvom „RUN FOR YOUR LIVES“. Svoju megalomanskú show odohrajú 1. júna 2025 aj v Bratislave. Táto fenomenálna kapela totiž oslavuje 50 rokov od svojho vzniku. Príďte to s nimi osláviť a odniesť si nezabudnuteľný zážitok!

Svetovým turné si kapela pripomína 50 rokov, odkedy Steve Harris založil v roku 1975 IRON MAIDEN. Na oslavu tejto udalosti sľubujú svojim fanúšikom špeciálny setlist zahrňujúci deväť štúdiových albumov od toho prvého „Iron Maiden“ až po „Fear Of The Dark“. Naplánovanú majú najveľkolepejšiu show, akú doposiaľ odohrali!

Spevák kapely Bruce Dickinson odkazuje: „Budúci rok je pre IRON MAIDEN veľmi výnimočný a našim fanúšikom poskytneme naživo taký zážitok, na ktorý nikdy nezabudnú. Bude to hudobná prehliadka našej kariéry, ktorá vám prinesie ohromnú radosť. Ak ste nás už niekedy videli, pripravte sa posunúť túto skúsenosť na úplne novú úroveň. A pokiaľ ste nás nikdy nevideli, tak na čo dopekla ešte čakáte? Teraz máte príležitosť! IRON MAIDEN vás určite dostane!“

Manažér kapely Rod Smallwood dodáva: „50 rokov Maiden a ja som zažil 46 z nich! Viac ako 100 miliónov predaných albumov, takmer 2 500 vystúpení v 64 krajinách a nespočetné množstvo fanúšikov. Všetci stále milujeme každú sekundu v kapele a každé turné považujeme za novú výzvu priniesť našim fanúšikom niečo nové a vzrušujúce! IRON MAIDEN odohrajú aj také skladby, ktoré doposiaľ naživo ešte nehrali. Už niekoľko mesiacov tvrdo pracujeme, aby sme dali dokopy ešte prepracovanejšiu novú show. Veľmi sa tešíme z toho, čo máme pre vás fanúšikov pripravené a sľubujeme, že budete z koncertu odchádzať naozaj šťastní!“

Špeciálnym hosťom na bratislavskom koncerte IRON MAIDEN bude americká rocková kapela HALESTORM.

Lístky na legendárnu kapelu IRON MAIDEN, ktorá odohrá svoju show 1. júna 2025 v TIPOS Aréne (Zimný štadión Ondreja Nepelu) budú v predaji od 26. septembra 2024 od 10:00 hod. v sieti Ticketportal a na www.vivien.sk

Naplňte svoj život koncertnými zážitkami, na ktoré sa nikdy nezabúda a príďte si vychutnať fantastický koncert a výnimočnú show.

IRON MAIDEN
1. JÚN 2024/TIPOS ARÉNA/BRATISLAVA
Vstupenky dostupné od 26. septembra 2024 od 10:00 hod. v sieti Ticketportal a na www.vivien.sk

Informačný servis

Viac k témam: Iron Maiden, Koncert, PR, svetové turné, Turné
Zdroj: SITA.sk – Iron Maiden ohlasuje svetové turné 2025/2026 s názvom „Run For Your Lives“ © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Hladina Dunaja a Moravy v noci stúpla o približne 10 centimetrov, povodňová situácia je naďalej veľmi vážna (video+foto)

Devín je podľa Drobu stále odrezaný od sveta, vyrážajú spodné vody a presakujú zábrany.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *