Home / SLOVENSKO / Tesco rozširuje službu online nákupov pre ďalších stotisíc zákazníkov v Lučenci, Rimavskej Sobote a okolí

Tesco rozširuje službu online nákupov pre ďalších stotisíc zákazníkov v Lučenci, Rimavskej Sobote a okolí

18.9.2024 (SITA.sk) – Ďalších 100-tisíc ľudí na strednom Slovensku si môže všetko potrebné pre domácnosť objednávať z pohodlia domova alebo cez smartfón. Najpopulárnejšia služba nákupu potravín cez internet na Slovensku Tesco Online nákupy rozšírila v tomto roku už druhýkrát lokality na rozvoz, tentoraz pre obyvateľov Lučenca, Rimavskej Soboty a okolia. Pre všetkých online zákazníkov Tesco zároveň spúšťa doručenie nákupov zdarma.

Od 18. septembra 2024 si online bude môcť objednať nákup z Tesca takmer 100–tisíc obyvateľov Lučenca, Rimavskej Soboty, Fiľakova a Poltára a blízkeho okolia. Prístup k službe Tesco Online nákupy tak bude mať po novom už 3,8 milióna obyvateľov Slovenska s pokrytím 70 percent obyvateľstva krajiny.

Aj zákazníci v nových lokalitách si môžu objednať doručenie nákupu priamo k dverám alebo si svoj nákup môžu objednať online a vyzdvihnúť priamo v obchode prostredníctvom Klikni+Vyzdvihni v hypermarkete v Lučenci. Samozrejmosťou je aj možnosť doručenia online nákupu už v deň objednania denne od 8.00 do 22.00 hodiny.

„Tesco pokračuje v expanzii a v približovaní svojich služieb ďalším zákazníkom na Slovensku. Veľmi nás teší záujem našich zákazníkov o službu online nákupu potravín. Vychádzame v ústrety ich požiadavkám a postupne rozširujeme dostupnosť online nákupu z Tesca po celom Slovensku. Všetkých zákazníkov Tesco Online nákupov chceme opäť odmeniť za ich vernosť a od 18. septembra 2024 do 8. októbra 2024 budú môcť využiť doručenie zdarma,“ hovorí Martin Bulla, prevádzkový riaditeľ Tesca na Slovensku, a dodáva: „Akcia platí nielen pre nové lokality, ale pre všetky regióny, kde je služba Tesco Online nákupov dostupná. Využiť ju budú môcť existujúci aj noví zákazníci na všetky objednávky aj opakovane.“

Služba Tesco Online nákupov je od mája tohto roka dostupná aj pre vyše 190–tisíc obyvateľov Michaloviec, Humenného, Trebišova, Vranova nad Topľou, Sečoviec a blízkeho okolia a pre ďalších viac ako 20-tisíc zákazníkov mesta Partizánske.

Najväčšia služba online nákupov potravín a potrieb pre domácnosť na Slovensku za posledné obdobie prešla veľkými zmenami – spustila možnosť doručenia v deň objednania a doručovacie okná vo viacerých oblastiach zúžila z dvoch na jednu hodinu. Prostredníctvom tejto služby si zákazníci môžu vybrať z viac ako 14-tisíc kvalitných produktov za rovnaké ceny ako v kamenných obchodoch Tesco. O ich výber sa starajú vyškolení kolegovia, tzv. pickeri, ktorí sú imaginárnymi očami aj rukami zákazníka. Rovnako ako pri nakupovaní v kamenných predajniach Tesco zákazníci môžu nakupovať aj s výraznými zľavami s vernostným programom Clubcard. Členovia Tesco Online Clubu navyše môžu využívať doručenie nákupu bez poplatkov a množstvo ďalších výhod.

Informačný servis

Viac k témam: Online nákupy, PR, Tesco Online nákupy
Zdroj: SITA.sk – Tesco rozširuje službu online nákupov pre ďalších stotisíc zákazníkov v Lučenci, Rimavskej Sobote a okolí © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Pomoc ľuďom postihnutými záplavami musí byť rýchla a efektívna, Lexmann pripomína aj Európsky fond solidarity (video)

EÚ má na pomoc v prípade prírodných katastrôf vytvorený takzvaný Európsky fond solidarity.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *