Home / šport / Ostatné športy / Kuzminová mala po nevydarených pretekoch slzy v očiach, v Osle skúsi napraviť svoju formu

Kuzminová mala po nevydarených pretekoch slzy v očiach, v Osle skúsi napraviť svoju formu

KONTIOLHATI 12. marca (WebNoviny.sk) – Slovenskej biatlonistke Anastasii Kuzminovej po februárovom olympijskom vypätí s výsledkom v podobe medailovej kolekcie 1-2-0 vôbec nevyšlo minulotýždňové siedme z deviatich kôl Svetového pohára 2017/2018, ale po fínskom Kontiolahti nevzdáva boj o glóbusy vrátane toho veľkého.

Po dnešných pretekoch som mala slzy v očiach. Jednoducho mi odišla strelecká forma rovnako ako kondička, má to svoje výkyvy… To sa stáva… Vo štvrtok pokračujeme v Osle. Skúsim tú formu ešte napraviť a náladu spolu s ňou,“ predznamenala na facebooku 33-ročná rodáčka z ruského Ťumeňa.

Odporúčame:
Aktualizované: Kuzminová si aj napriek šiestim chybám na strelnici udržala druhé miesto vo Svetovom pohári

Kuzminová skončila v Kontiolahti 30. v šprinte, bola súčasťou dvojčlennej mixštafety, ktorá sa musela uspokojiť s 12. miestom, a v mass-štarte obsadila Slovenka 16. priečku. V priebežnom celkovom hodnotení SP zaostáva Kuzminová na druhej pozícii za Fínkou Kaisou Mäkäräinenovou o 53 bodov (666, resp. 613). Maximálny možný zisk ešte je 300 bodov, do konca zostáva 5 súperení z 22. Šprint na 7,5 km v nórskej metropole je na programe 15. marca od 12.00 h SEČ.

Viac k témam: Anastasia Kuzminová, biatlon, Svetový pohár v biatlone
Zdroj: Webnoviny.sk – Kuzminová mala po nevydarených pretekoch slzy v očiach, v Osle skúsi napraviť svoju formu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Etiópčan Lemma ovládol Bostonský maratón, Chára si zlepšil svoj rekord

Medzi ženami finišovala na prvej priečke Keňanka Hellen Obiriová, ktorej sa podarilo obhájiť prvenstvo z minulého roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *