Home / SLOVENSKO / Manželke sa opakovane vyhrážal smrťou, tá sa ho bála. Polícia obmedzila na slobode muža z Dubnice nad Váhom

Manželke sa opakovane vyhrážal smrťou, tá sa ho bála. Polícia obmedzila na slobode muža z Dubnice nad Váhom

6.9.2024 (SITA.sk) – Manželke sa opakovane vyhrážal smrťou, tá z neho mala strach. Policajti z Dubnice nad Váhom obmedzili na osobnej slobode muža, ktorý sa opakovane vyhrážal svojej manželke smrťou. Agresívne správanie sa u páchateľa malo prejavovať hlavne po požití alkoholických nápojov.

Ako ďalej informovala hovorkyňa trenčianskej krajskej polície Katarína Kuzmová, muž po manželke dokonca hádzal prázdne plechovky od piva a aj rôzne iné predmety, ktoré mal po ruke.

Podľa dostupných informácií, za posledných deväť mesiacov má mať páchateľovo agresívne správanie stupňujúcu tendenciu, poškodená preto nadobudla dôvodnú obavu o svoj život a zdravie.

„Agresívne správanie sa u páchateľa malo prejavovať hlavne po požití alkoholických nápojov. V deň, kedy bol muž políciou zadržaný mal svojej manželke vulgárne nadávať a opakovane jej povedať, že ju raz zabije. Taktiež sa ju snažil udrieť päsťou do tváre. Dokonca po nej hádzal prázdne plechovky od piva a aj rôzne iné predmety, ktoré mal po ruke. Poverený príslušník PZ z Dubnice nad Váhom, po vykonaní potrebných procesných úkonov, vzniesol obvinenie 67-ročnému mužovi pre spáchanie prečinu nebezpečného vyhrážania. Zároveň na neho podal podnet na podanie návrhu na vzatie do väzby,“ uviedla Katarína Kuzmová. Na rozhodnutie o tom, či bude obvinený trestne stíhaný väzobne, si počká v cele policajného zaistenia.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Alkohol, trenčianska krajská policajná hovorkyňa, Trenčianska krajská polícia, Vyhrážanie
Zdroj: SITA.sk – Manželke sa opakovane vyhrážal smrťou, tá sa ho bála. Polícia obmedzila na slobode muža z Dubnice nad Váhom © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Prekoná Fico Mečiara? Pre konsolidačné opatrenia to nebude mať jeho vláda jednoduché

Politológ Tomáš Koziak upozorňuje aj na komunikačnú nešikovnosť opozície.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *