Home / SLOVENSKO / Okresný súd v Malackách vyhovel návrhu prokurátora a vzal do preventívnej väzby troch obvinených z výtržníctva

Okresný súd v Malackách vyhovel návrhu prokurátora a vzal do preventívnej väzby troch obvinených z výtržníctva

31.7.2024 (SITA.sk) – Okresný súd Malacky v stredu vyhovel návrhu prokurátora Krajskej prokuratúry Bratislava a vzal do preventívnej väzby všetkých troch obvinených z trestných činov výtržníctva a pokusu ťažkej ujmy na zdraví. K trestnému činu prišlo v sobotu 27. júla popoludní v Zohore, okres Malacky. Informoval o tom prokurátor Krajskej prokuratúry Bratislava Patrik Hujsa.

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Malackách začal v nedeľu trestné stíhanie v súvislosti s incidentom v jednom z pohostinstiev. Trestné stíhanie sa týka ublíženia na zdraví v súbehu s trestným činom výtržníctva spáchaného spolupáchateľstvom v súvislosti s incidentom, ku ktorému došlo v sobotu v jednom z pohostinstiev v obci Zohor.

„Podľa doterajších informácií do pohostinstva vošli doposiaľ neznámi páchatelia, ktorí následne fyzicky napadli muža sediaceho pri stole. Pri napadnutí utrpel muž viaceré zranenia vyžadujúce si lekárske ošetrenie,“ informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Viac k témam: Obvinenie, Prokurátor, Trestné stíhanie, Výtržníctvo
Zdroj: SITA.sk – Okresný súd v Malackách vyhovel návrhu prokurátora a vzal do preventívnej väzby troch obvinených z výtržníctva © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Poslanci parlamentu by mohli navrhnúť racionalizáciu počtu mestských častí Košíc

Ak by boli úspešní, metropole východu by mohlo ostať šesť mestských častí, namiesto súčasných 22.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *