Home / SLOVENSKO / V byte na Mlynarovičovej ulici našli telo ženy bez známok života, prípadom sa zaoberá kriminálna polícia

V byte na Mlynarovičovej ulici našli telo ženy bez známok života, prípadom sa zaoberá kriminálna polícia

26.7.2024 (SITA.sk) – Počas včerajšieho dňa boli policajti z Petržalky na základe telefonického oznámenia privolaní do jedného z bytov na Mlynarovičovej ulici. Tam sa nachádzalo telo 74 ročnej ženy bez známok života.

Za účelom zistenia presnej príčiny smrti nariadili vykonanie pitvy tela ženy a prípad si prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Ako dodal Michal Szeiff, hovorca Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave v tejto súvislosti je vedené trestné stíhanie vo veci trestného činu neposkytnutia pomoci a trestného činu usmrtenia.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Krimi, Trestné stíhanie, Vyšetrovanie
Zdroj: SITA.sk – V byte na Mlynarovičovej ulici našli telo ženy bez známok života, prípadom sa zaoberá kriminálna polícia © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Deti sú najzraniteľnejšou skupinou obyvateľov, ktorá je silno ohrozená chudobou, upozorňuje detský ombudsman

Jozef Mikloško uviedol, že chudoba má hlboký dosah na emocionálne a sociálne prežívanie detí, čo vedie k vyššiemu riziku izolácie a zníženému sebavedomiu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *