Home / SLOVENSKO / Auto zozadu narazilo do motocyklistu, jeho spolujazdkyňa dopravnú nehodu neprežila (foto)

Auto zozadu narazilo do motocyklistu, jeho spolujazdkyňa dopravnú nehodu neprežila (foto)

26.7.2024 (SITA.sk) – Tragicky sa skončila dopravná nehoda osobného auta s motocyklom, ktorá sa stala vo štvrtok 25. júla v katastri obce Bielovce v Levickom okrese. Ako informuje nitrianska krajská polícia na sociálnej sieti, zrážku neprežila 39-ročná spolujazdkyňa motocyklistu.

21-ročný vodič vozidla Škoda Octavia pri prejazde ľavotočivou zákrutou pravdepodobne nedodržal bezpečnú vzdialenosť od pred ním jazdiaceho motocykla Honda CBR, následkom čoho narazil do zadnej časti motocykla,“ popísala nehodu polícia a doplnila, že 43-ročný motorkár bol so zraneniami prevezený vrtuľníkom do Fakultnej nemocnice v Nových Zámkoch a jeho spolujazdkyňa utrpela zranenia nezlučiteľné so životom.

Dychové skúšky na alkohol boli u oboch vodičov negatívne,“ dodáva polícia s tým, že okolnosti, miera zavinenia a presná príčina sú predmetom vyšetrovania.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Tragická dopravná nehoda
Zdroj: SITA.sk – Auto zozadu narazilo do motocyklistu, jeho spolujazdkyňa dopravnú nehodu neprežila (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Múzeum v Seredi si pripomenie Pamätný deň obetí holokaustu a rasového násilia spomienkovým podujatím

Vedúci Múzea holokaustu Martin Korčok uviedol, že ešte na začiatku druhej svetovej vojny žili Židia v mnohých slovenských obciach a mestách.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *