Home / SLOVENSKO / Polícia dohliadne na bezpečnosť počas futbalového zápasu FC Spartak Trnava s anglickým tímom, prijala viaceré opatrenia

Polícia dohliadne na bezpečnosť počas futbalového zápasu FC Spartak Trnava s anglickým tímom, prijala viaceré opatrenia

19.7.2024 (SITA.sk) – Polícia dohliadne na bezpečnosť počas futbalového zápasu s anglickým tímom v Trnave. Zápas medzi FC Spartak Trnava a Aston Villa FC sa odohrá v sobotu 20. júla o 16:00 na trnavskom štadióne A. Malatinského. Ako informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave, zápas organizátor nevyhodnotil ako rizikový, no polícia i napriek tomu prijala bezpečnostné opatrenia a na bezpečnosť bude dohliadať pred zápasom, počas neho i po skončení duelu.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

„Polícia do bezpečnostných opatrení vyčlení dostatočný počet policajtov, ktorí budú v prípade potreby riadiť a usmerňovať dopravu v okolí štadióna a dohliadať na verejný poriadok,“ informuje polícia. Ulice by nemali byť uzavreté, no policajti predpokladajú, že najmä v bezprostrednom okolí štadióna môže dôjsť k obmedzeniam v doprave. Občanov a vodičov žiadajú o rešpektovanie pokynov polície.

„Žiadame fanúšikov, aby sa zdržali nešportového správania nielen v samotnom meste, ale aj počas futbalového zápasu, a rešpektovali pokyny polície,“ apeluje polícia na záver.

Viac k témam: Bezpečnostné opatrenia, Futbal, Polícia, Štadión Antona Malatinského, Zápas
Zdroj: SITA.sk – Polícia dohliadne na bezpečnosť počas futbalového zápasu FC Spartak Trnava s anglickým tímom, prijala viaceré opatrenia © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Prekoná Fico Mečiara? Pre konsolidačné opatrenia to nebude mať jeho vláda jednoduché

Politológ Tomáš Koziak upozorňuje aj na komunikačnú nešikovnosť opozície.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *