Home / SLOVENSKO / Vo veci minuloročnej krádeže a vlámania sa do Rytmusovho domu obvinila polícia dvoch cudzincov

Vo veci minuloročnej krádeže a vlámania sa do Rytmusovho domu obvinila polícia dvoch cudzincov

17.7.2024 (SITA.sk) – Bratislavský krajský vyšetrovateľ obvinil dvoch cudzích štátnych príslušníkov v súvislosti s minuloročnou krádežou vlámaním do rodinného domu v Malinove, v okrese Senec.

Ako informuje bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, 53-ročnému Akakimu P. a 46-ročnému Nikovi P. z Gruzínska vzniesli obvinenie zo zločinu krádeže v súbehu s trestným činom porušovania domovej slobody spáchaného formou spolupáchateľstva.

Podľa polície obvinený Niko nainštaloval neznámy predmet do porastu v blízkosti rodinného domu, po čom obvinený Akaki dňa 30.12.2023 prekonal oplotenie domu a vošiel dnu.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Tam odcudzil väčšie množstvo šperkov, retiazok, náramkov, luxusných hodiniek, ale aj luxusný cestovný kufor, čím spôsobil škodu v celkovej hodnote viac ako 88-tisíc eur. Obvinený Niko sa v súčasnosti nachádza vo výkone väzby za iný skutok, na obvineného Akakiho bolo vyhlásené pátranie z dôvodu Európskeho zatýkacieho rozkazu.

Viac k témam: bratislavská polícia, bratislavský policajný hovorca, Krádež, Obvinenie
Zdroj: SITA.sk – Vo veci minuloročnej krádeže a vlámania sa do Rytmusovho domu obvinila polícia dvoch cudzincov © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Prekoná Fico Mečiara? Pre konsolidačné opatrenia to nebude mať jeho vláda jednoduché

Politológ Tomáš Koziak upozorňuje aj na komunikačnú nešikovnosť opozície.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *