Home / SLOVENSKO / Gastro novinky v sieti ORLEN: zemiakové lokše

Gastro novinky v sieti ORLEN: zemiakové lokše

1.7.2024 (SITA.sk) – Čerpacie stanice siete ORLEN ponúkajú kvalitný zdroj energie nielen pre autá, ale aj pre svojich zákazníkov. Gastronomický koncept Stop Cafe získava čoraz väčšiu popularitu vďaka pestrej kuchyni, ktorá ponúka široký sortiment od tradičných pokrmov až po medzinárodnú kuchyňu. Ponuka rýchleho občerstvenia Stop Cafe je neustále rozširovaná a zákazníci sa okrem natankovania môžu tešiť aj na sladké pečivo, bagety, šaláty, rôzne druhy dezertov či na pizzu. Pred letom si ORLEN pre svojich zákazníkov pripravil novinku lahodiacu chuťovým pohárikom. Ide o slovenskú klasiku v podobe zemiakových lokší.

Motoristi môžu hlad na ceste za letným oddychom alebo dobrodružstvom zahnať v gastro zóne Stop Cafe chutnými zemiakovými lokšami s náplňou bigos alebo s kačacím mäsom a červenou kapustou. ORLEN myslel aj na trend zdravej výživy a v ponuke pribudli bezmäsité lokše plnené špenátom a syrom.

„Práve občerstvenie je pre nás najrýchlejšie rastúcim segmentom, ktorého objem predaja od roku 2019 vzrástol o viac ako 200 %. Našimi kľúčovými produktmi je dvojica fair trade káva namiešaná podľa unikátnej receptúry a hot dogy, pričom ich objem predaja naďalej rastie,“ dodáva Marek Gieroń, konateľ spoločnosti ORLEN Unipetrol Slovakia. Vodiči si hot dog alebo kávu často vyberajú aj ako odmenu v rámci vernostného programu spoločnosti ORLEN.

So skvelou odozvou zákazníkov sa stretol nový druh hot dogov, a to pikantnejšia Mega maďarská klobása s paprikovou príchuťou. Na staniciach pribudli ďalšie novinky ako zapečený bagel so slaninou, zapečený bagel s vajcom alebo slaninou a chutný oškvarkový pagáč. ORLEN rozšíril aj ponuku sladkého o vegetariánsky marhuľový croissant, pudingovú kocku a zahrievané belgické wafle. Čerstvosť produktov zaručujú vysoké hygienické štandardy.

V sortimente základných potravín konceptu Stop Cafe nechýbajú čerstvo balené bagety, zapečené panini, pizza či nápoje vrátane ovocných štiav, smoothies a chia nápojov. Osvieženie a povzbudenie na cestách prinesú energetické nápoje Verva a únavu zaženie nápoj s obsahom horčíka.

K dispozícii sú tiež cigarety aj alternatívy pre fajčiarov ako sú elektronické cigarety, zahrievaný tabak a nikotínové vrecúška.

Občerstvenie gastronomického konceptu Stop Cafe sa Na Slovensku po prvýkrát objavilo v roku 2019. Teraz je dostupné už na 60 čerpacích staniciach v sieti ORLEN.

Sieť čerpacích staníc ORLEN vstúpila na Slovensko v roku 2019, keď otvorila svoju prvú stanicu v Malackách a aktuálne pozostáva z 95 staníc. Spoločnosť ORLEN ponúka na čerpacích staniciach v Slovenskej republike prémiové palivá Efecta s preukázanými čistiacimi účinkami a prémiové palivá Verva, ktoré okrem starostlivosti o motorový systém majú maximálne vylepšené výkonnostné parametre. Súčasťou sortimentu je aj široká ponuka doplnkového predaja a občerstvenia pod značkou Stop Cafe. ORLEN vydáva aj vlastné tankovacie karty Easy a Business a zákazníkom ponúka vernostnú aplikáciu ORLEN.

Informačný servis

Viac k témam: Gastro, PR, Stop Cafe, zemiakové lokše
Zdroj: SITA.sk – Gastro novinky v sieti ORLEN: zemiakové lokše © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Nový náučný chodník v Telgárte privedie ľudí popri známych viaduktoch k prameňu Hrona

V Telgárte, vysokohorskej obci pod Kráľovou horou, vznikol nový značený chodník pre turistov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *