Home / SLOVENSKO / Minister vnútra Kaliňák má podľa Richtera plnú podporu strany Smer-SD

Minister vnútra Kaliňák má podľa Richtera plnú podporu strany Smer-SD

BRATISLAVA 7. marca (WebNoviny.sk) – Minister vnútra Robert Kaliňák (Smer-SD) má plnú podporu strany Smer-SD. Uviedol to v stredu pred rokovaním vlády SR minister práce, sociálnych vecí a rodiny Ján Richter (Smer-SD).

Richter nevidí dôvod na odchod Kaliňáka

Kaliňák je podľa Richtera skúseným a zodpovedným politikom, ktorý vie sám v prípade potreby vyvodiť politickú zodpovednosť.

Odporúčame:
Aktualizované: Fico povedal, kedy Smer-SD odpovie na požiadavky Mosta-Híd a opäť kritizoval Kisku

Nateraz má plnú podporu strany a ani Richter nevidí dôvod na jeho odstúpenie. „Pán Kaliňák je zodpovedný a nanajvýš skúsený, čo sa politiky týka, preto nevidím dôvod, prečo by nemal mať našu plnú podporu,“ skonštatoval Richter.

Ficova otázka prezidentovi o Sorosovi

Odstúpenie ministra vnútra nežiada iba parlamentná opozícia, ale aj jeden z koaličných partnerov Smeru, strana Most-Híd. Tí zvolali na najbližší pondelok republikovú radu, kde by malo padnúť definitívne rozhodnutie o zotrvaní v súčasnej koalícii.

Odporúčame:
Soros reaguje na slová Fica a odmieta, že je za Kiskovým prejavom

Otázky premiéra Roberta Fica (Smer-SD) o stretnutí prezidenta Andreja Kisku a miliardára Georgea Sorosa sú podľa Richtera legitímne, navyše prezident nevysvetlil dostatočne, prečo bol na stretnutí s podnikateľom sám.

„Otázka premiéra Fica bola jasná a zrozumiteľná. Prezident neodpovedal dostatočne a tak tieň dohadov stále pretrváva,“ uviedol Richter.

Viac k témam: Andrej Kiska, George Soros, Ján Kuciak, Ján Richter, Most-Híd, Robert Fico, Robert Kaliňák, Smer-SD, vražda
Zdroj: Webnoviny.sk – Minister vnútra Kaliňák má podľa Richtera plnú podporu strany Smer-SD © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Euro nás dnes viac chráni, než by nás dokázala chrániť slovenská koruna, tvrdí predseda SOPK Mihók

Slovenská koruna nepredstavovala tú najideálnejšiu podobu pre budúcu stabilitu meny. 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *