Home / SLOVENSKO / Akú sprchu si vybrať do bytu alebo domu?

Akú sprchu si vybrať do bytu alebo domu?

25.6.2024 (SITA.sk) – Relax, očista alebo povzbudenie – sprchovanie môže byť rôznorodé. Vždy by ste sa mali zamerať na výber správnej sprchy, ktorá vám tento zážitok poskytne.

Najdôležitejším kritériom pri výbere sprchy je jej veľkosť a prietok. Ovlplyvňujú nielen spotrebu vody, ale aj pôžitok zo sprchovania. Na trhu sú dostupné rôzne varianty ručných spŕch, ktoré často dopĺňajú vaňovú batériu, alebo priamo sprchové stropné či hlavové sprchy využívané pre sprchové kúty. Aj keď sa pri sprchovaní všeobecne spotrebuje menej vody než pri kúpaní vo vani, pri výbere ekonomickej sprchovej hlavice ušetríte vody ešte viac.

Úspora na prvom mieste

Ručná sprcha GROHE Vitalio Start 110 bola navrhnutá pre jednoduchú inštaláciu a dlhoročné potešenie zo sprchovania. Obmedzovač prietoku GROHE Water Saving výrazne znižuje spotrebu vody bez zníženia výkonu. Maximálny prietok pri tlaku 3 bar je 8,5 l/min. Vďaka menším tryskám to však na prúde vody nepoznáte, ten zostáva rovnako silný ako obvykle.

Ak u vás doma kolíše tlak vody a neustále sa vám pri sprchovaní mení jej teplota, pridajte ku sprche termostatickú batériu. Udrží zvolenú teplotu vody počas celého sprchovania, takže nie je potrebné tráviť čas jej opätovným nastavovaním, čím tiež ušetríte spotrebovanú vodu. Systém GROHE SmartControl predstavuje inovatívny spôsob ovládania sprchy, pomocou ktorého môžete regulovať objem a teplotu tečúcej vody, ale aj prepínať jednotlivé sprchové prúdy alebo striedať medzi hlavovou a ručnou sprchou. Vďaka tlačidlu GROHE EcoButton dosiahnete plného prietoku vody iba jedným stlačením.

Sprcha pre relaxáciu aj masáž

Sprchovanie ako príjemný rituál je súčasťou kúpeľňovej rutiny takmer každého z nás. Niekedy potrebujeme jemnú sprchu, ktorá pripomína vlahý letný dážď. Po vyčerpávajúcom tréningu môže byť osviežujúci silný prúd, zatiaľ čo pohyblivý masážny režim môže bez námahy znížiť stres a napätie.

S novou ručnou sprchou GROHE Tempesta 110 si môžete dopriať všetko. Pomocou intuitívneho ovládača SmartSwitch sú k dispozícii až tri rôzne režimy prúdu. Rain, ktorý je rovnako upokojujúci ako jemný letný dážď, Jet pre dokonalú očistu a Massage pre povzbudenie tela a duše. Vďaka integrovanej technológii GROHE EcoJoy, ktorá obmedzuje prietok vody a tým ju šetrí, je GROHE Tempesta 110 šetrná k životnému prostrediu.

Inštalácia novej sprchy bez vŕtania

V prípade, že budujete novú kúpeľňu, zvážte, či chcete mať sprchu riešenú podomietkovým systémom. Je ideálna pre všetkých, ktorí chcú dosiahnuť čistý, minimalistický priestor, v ktorom je dostatok miesta bez obmedzenia funkcionality alebo komfortu. Veľmi jednoduchá je tiež údržba takého sprchového kúta. Nemusíte strácať čas zdĺhavým hľadaním kompatibilných produktov.

Spoločnosť GROHE ponúka predpripravené súpravy, ktoré obsahujú hlavovú alebo ručnú sprchu, pákovú alebo termostatickú batériu, nástenný držiak a dokonca univerzálne podomietkové montážne teleso. Napríklad podomietkový sprchový systém BauEdge je skvelou voľbou pre všetkých, ktorí chcú rekonštruovať kúpeľňu s obmedzeným rozpočtom.

Informačný servis

Viac k témam: Kúpeľňa, PR, Sprchovanie
Zdroj: SITA.sk – Akú sprchu si vybrať do bytu alebo domu? © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Po tragickej zrážke vlaku a autobusu zostáva v nemocniciach päť ľudí. Aký je ich zdravotný stav? (video+foto)

Vodič autobusu je napriek ťažkým zraneniam pri vedomí, Arriva komunikuje s jeho rodinou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *