Home / SLOVENSKO / Pri stavebných prácach došlo k zosuvu pôdy, v Moldave nad Bodvou prišiel o život robotník

Pri stavebných prácach došlo k zosuvu pôdy, v Moldave nad Bodvou prišiel o život robotník

22.6.2024 (SITA.sk) – Pri stavebných prácach prišiel o život robotník. Tragédia sa stala v piatok popoludní pri Moldave nad Bodvou. Informoval o tom portál televízie Joj noviny.sk s tým, že sa zranil aj ďalší robotník, ktorého vrtuľníkom transportovali do nemocnice.

Ako portál spresnil, polícia prijala oznámenie, že na jednej z parciel sa počas montovania kanalizačných rúr vo vykopanej jame zatiaľ z nejasných príčin zosunula zemina a zasypala dvoch pracovníkov. Na miesto ihneď vyslali všetky záchranné zložky.

Jedného 38-ročného muža našli mŕtveho, druhý 33-ročný utrpel zranenia a letecky ho transportovali do košickej nemocnice. Telo muža, ktorý zosuv zeminy neprežil, museli vytiahnuť bagrom.

Polícia miesto zdokumentovala a začali vo veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia v jednočinnom súbehu s prečinom ublíženia na zdraví. Bližšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania.

Viac k témam: Robotníci, Tragická nehoda, Zosuv pôdy
Zdroj: SITA.sk – Pri stavebných prácach došlo k zosuvu pôdy, v Moldave nad Bodvou prišiel o život robotník © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Voľba ústavných sudcov sa bude zase opakovať, poslanci ani na druhý pokus nevybrali žiadneho z kandidátov

Poslanci parlamentu sa pokúšali nových dvoch členov zvoliť už minulý týždeň, avšak z navrhnutých kandidátov si nikoho nevybrali.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *