Home / šport / Hokej / Český hokejový tréner Růžička po neúspešnej kandidatúre v eurovoľbách presedlal na lov duchov

Český hokejový tréner Růžička po neúspešnej kandidatúre v eurovoľbách presedlal na lov duchov

13.6.2024 (SITA.sk) – Český hokejový tréner Vladimír Růžička zaujal účinkovaním v netradičnom videu na YouTube. Niekdajší kouč Slovana Bratislava je v ňom spoločne s manželkou Máriou a českým youtuberom Majkom ako v opustenom dome vyvolávajú duchov.

Trojica spoločne prechádza ruinami neznámej budovy na severe Čiech a používa pri tom prístroje určené na vyvolávanie duchov. Na video vo štvrtok upozornil český web Sport.cz.

Vyvolávanie duchov v opustenom dome

„Ak tu s nami niekto je, môžeš sa postaviť vedľa mňa,“ vyzýval Majk, na čo Růžička reagoval slovami: „Áno je to tam, vpravo, vedľa teba v rohu. Je to celkom veľké. Na strope. Je to obrovské.“ Bizarné video s názvom „Vyvolávame duchov v opustenom dome s Vladimírom Růžičkom“ si pozrelo za necelé dva dni bezmála 15-tisíc divákov.

Šesťdesiatjedenročný olympijský víťaz zo ZOH v Nagane 1996 viedol v uplynulej sezóne slovenský extraligový klub HC Slovan Bratislava. Jeho pôsobenie v slovenskom hlavnom meste však nebolo vydarené, pretože vo funkcii vydržal iba necelé tri mesiace.

Najväčšie úspechy Růžičku

Slovan viedol v 22 zápasoch s bilanciou 9 víťazstiev a 13 prehier. Známe je už jeho nasledujúce pôsobisko, v nasledujúcej sezóne bude stáť na lavičke účastníka tretej najvyššej českej hokejovej súťaže HC Most.

Růžička dosiahol najväčšie úspechy na lavičke českej reprezentácie, s ktorou získal dvakrát titul majstrov sveta v rokoch 2005 a 2010. Okrem toho triumfoval dvakrát aj v českej extralige so Slaviou Praha. V ostatných rokoch sa mu však trénerské zastávky príliš nevydarili.

Okrem Slovana Bratislava očakávania nenaplnil ani v Hradci Králové, Litvínove či Kadani. Úspešne sa neskončila ani jeho nedávna kandidatúra do európskeho parlamentu. Ako člen strany Pro, ktorú vedie kontroverzný Jindřich Rajchl, získal iba 397 preferenčných hlasov.

Zdroj: SITA.sk – Český hokejový tréner Růžička po neúspešnej kandidatúre v eurovoľbách presedlal na lov duchov © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Bobrovskij vymazal strelcov Edmontonu na čele s McDavidom, Florida vedie 1:0 (video)

Oilers nevyužili ani jednu z troch presiloviek.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *