Home / šport / Tenis / Daniela Hantuchová na Tie Break Tens skončila už v prvom kole, nestačila na CoCo Vandeweghovú

Daniela Hantuchová na Tie Break Tens skončila už v prvom kole, nestačila na CoCo Vandeweghovú

NEW YORK 6. marca (WebNoviny.sk) – Slovenská bývalá tenistka Daniela Hantuchová sa v pondelok 5. marca predstavila v New Yorku, kde bola jednou z ôsmich aktérok exhibičného podujatia Tie Break Tens v hale Madison Square Garden.

Hantuchová sa pri vyraďovacom formáte v súťaži dlho „neohriala“, keď v štvrťfinálovom 1. kole podľahla domácej CoCo Vandeweghovej v supertajbrejku 7:10.

Odporúčame:
Jana Čepelová postúpila do finále kvalifikácie v Indian Wells, vyzve premožiteľku Kučovej

Vo všetkých zápasoch sa hrali tzv. supertajbrejky do desiatich bodov pri rozdiele minimálne dva body, ktoré sú známe najmä zo štvorhry. Celkovou víťazkou sa stala Ukrajinka Elina Svitolinová, ktorá postupne vyradila Američanky Venus Williamsovú (10:3), CoCo Vandeweghovú (10:0) a vo finále zdolala čínsku reprezentantku Šuaj Čang (10:3). Svitolinová si odniesla cieľovú prémiu 250 000 USD. Ďalšími účastníčkami exhibície boli Serena Williamsová z USA, Rumunka Sorana Cirsteová a Francúzka Marion Bartoliová.

Viac k témam: Daniela Hantuchová, tenis
Zdroj: Webnoviny.sk – Daniela Hantuchová na Tie Break Tens skončila už v prvom kole, nestačila na CoCo Vandeweghovú © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na vrchole tenisových rebríčkov nie je nič nové, jednotkami zostali Djokovič a Swiateková

Slovenskou mužskou singlovou jednotkou je naďalej Lukáš Klein, ktorý sa posunul zo 128. na 116. pozíciu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *