Home / SLOVENSKO / Veronika Cifrová Ostrihoňová sa teší na všetky výzvy, ktoré prídu s jej pôsobením v europarlamente (video)

Veronika Cifrová Ostrihoňová sa teší na všetky výzvy, ktoré prídu s jej pôsobením v europarlamente (video)

10.6.2024 (SITA.sk) – Novozvolená poslankyňa Európskeho parlamentu (EP) za hnutie Progresívne Slovensko Veronika Cifrová Ostrihoňová sa teší na všetky výzvy, ktoré prídu s jej pôsobením v europarlamente.

Ako ďalej uviedla pre agentúru SITA počas volebnej noci, teší sa i na to, že zažije iný kariérny svet, keďže dosiaľ pôsobila v mediálnom priestore. „Verím, že tento mandát budem vedieť napĺňať zodpovedne a efektívne,“ dodala.

Pokiaľ ide o jej pôsobenie v EP, Cifrová Ostrihoňová uviedla, že sú jej blízke témy slobody médií i bezpečného pracovného prostredia pre novinárov a novinárky. Rovnako by sa chcela zameriavať na dosiahnutie bezpečnejšieho a menej nenávistného online priestoru, ale i na podporu žien.

Cifrová Ostrihoňová ocenila i volebnú účasť. Poukázala pritom na to, že za necelý rok ide o tretie voľby, keďže v septembri 2023 sa konali voľby do NR SR a v marci a apríli 2024 dve kolá volieb prezidenta SR, no na pomery eurovolieb sa účasť javí ako vysoká. „To mi dáva dobrý signál o tom, že naši občania a občianky ešte nerezignovali na to, ako sa máme tu na Slovensku, akú vládu máme a akú reprezentáciu posielame do EP,“ vyjadrila sa.

https://cdnv.sita.sk/sites/34/2024/06/veronika-cifrova-ostrihonova-o-zvoleni-do-europskeho-parlamentu.mp4

Viac o téme: Voľby do Európskeho parlamentu 2024

>>> Online (minúta po minúte): Eurovoľby 2024 na Slovensku

Viac k témam: Europoslankyňa, Voľby do Európskeho parlamentu (eurovoľby) 2024
Zdroj: SITA.sk – Veronika Cifrová Ostrihoňová sa teší na všetky výzvy, ktoré prídu s jej pôsobením v europarlamente (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ministerstvo vnútra musí podľa Mikulca riešiť situáciu na policajnej akadémii, rektor má na svedomí odchody odborníkov

Tiež sa podľa exministra stihol zviditeľniť medializovanou kauzou, keď nemiestne komunikoval s externou študentkou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *