Home / SLOVENSKO / Zhodnocujte svoje peniaze ešte výhodnejšie s výnosom až dvakrát ročne

Zhodnocujte svoje peniaze ešte výhodnejšie s výnosom až dvakrát ročne

29.5.2024 (SITA.sk) – Prvé myšlienky o tom, ako investovať a vybrať si vhodný investičný nástroj, mnohých na Slovensku zavedú ku korporátnym dlhopisom. Pre investora predstavujú fixný a predvídateľný výnos, ktorý sa vypláca na pravidelnej báze. To mu zabezpečuje pravidelný príjem. Navyše, slúžia na diverzifikáciu portfólia, čím pomáhajú znižovať investičné riziko a sú vhodné aj na dlhodobé investovanie. Niet sa čo čudovať, že ide o jeden z najpopulárnejších spôsobov investovania u nás.

V dnešnej dobe už nestačí mať peniaze len nasporené. Posledné dva roky ukázali, že ich treba aj pravidelne zhodnocovať a chrániť pred infláciou. A tak je na mieste myslieť na investovanie ako nevyhnutnú formu zhodnocovania osobných financií a formu sporenia. Práve korporátne dlhopisy môžu byť pre mnohých tým správnym riešením. Ich ponuka je pritom pestrá. Investor si môže vyberať z rôznych úrovní rizika a výnosu a zvoliť si tak dlhopisy, ktoré najlepšie zodpovedajú jeho investičným cieľom a tolerancii rizika. Na atraktivite im pridáva aj nižšia volatilita v porovnaní s akciami, teda to, ako veľmi podliehajú výkyvom na trhu.

Výnos až dvakrát ročne s dlhopisom Proxper 8/2028

Voľbou pre investora, ktorý hľadá atraktívnu investíciu, môže byť nový dlhopis Proxper 8/2028 s výnosom 8 % ročne. Okrem atraktívneho výnosu ponúka aj zaujímavý bonus. Pravidelný príjem vďaka výnosu, ktorý sa vypláca každých šesť mesiacov. Splatnosť dlhopisu je 4 roky. Proxper 8/2028 je v predaji už od 20. mája 2024.

Partner, na ktorého sa môžete spoľahnúť

Proxenta je silná a skúsená investičná skupina, ktorá sa radí na Slovensku medzi stabilných emitentov. V oblasti korporátnych dlhopisov je spoľahlivým investičným partnerom už 15 rokov a na trh priebežne prináša úspešné emisie. Skupina svoje aktivity sústreďuje do rezidenčných developerských projektov a potravinárskeho segmentu, v ktorých má dlhoročné skúsenosti. Bližšie informácie o aktuálnom dlhopise Proxper 8/2028 nájdete na https://www.proxenta.sk.

Upozornenie: S investovaním je spojené riziko. Zverejnené informácie nie sú návrhom na uzatvorenie zmluvy, analýzou investičných príležitostí, investičným odporúčaním ani investičným poradenstvom a neberú do úvahy situáciu a osobné pomery jednotlivých investorov, ich finančnú situáciu, znalosti, skúsenosti, ciele alebo potreby. Finančné nástroje skupiny Proxenta, nemusia byť pre konkrétnych investorov vhodné. Bližšie informácie o rizikách spojených s jednotlivými finančnými nástrojmi, ako aj ďalšie informácie týkajúce sa investovania, sú zverejnené na www.proxenta.sk.

Informačný servis

Viac k témam: Dlhopisy, PR
Zdroj: SITA.sk – Zhodnocujte svoje peniaze ešte výhodnejšie s výnosom až dvakrát ročne © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Súd bude po štyroch mesiacoch opäť prejednávať vraždu Tupého, prípad prevzal nový sudca

Vo veci sa naposledy pojednávalo v máji ešte s pôvodným sudcom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *