Home / SLOVENSKO / Desať ohrozených druhov zvierat spoznáte v Avione

Desať ohrozených druhov zvierat spoznáte v Avione

27.5.2024 (SITA.sk) – Obľúbené Zvieratká Gumíci sú späť v Avione! Čo sú Gumíci? Jedinečné figúrky predstavujú 10 ohrozených zvierat z celého sveta od exotických tigrov a plameniakov až po žabky, ktoré žijú aj na Slovensku. Figúrky Gumíkov slúžia aj ako gumy, ktoré symbolizujú vymiznutie – teda vyhynutie ohrozených zvierat na našej planéte. Zbieraním Gumíkov získajú návštevníci Avionu ilustrovanú knižku so zaujímavými informáciami o biodiverzite a ohrozených zvieratách na našej planéte.

„V priebehu uplynulých 100 rokov prispeli ľudia k úhynu 83 % všetkých cicavcov, ktoré žijú v divočine, a polovice druhov rastlín. Práve hravá zberateľská kampaň Zvieratká Gumíci učí deti aj dospelých spoznávať ohrozené zvieratá. Teší nás, že Gumíci sa stali veľmi obľúbenou kampaňou. Veríme, že inšpirujeme ľudí k správaniu, ktoré má pozitívny vplyv na naše životné prostredie,“ hovorí Petra Vojtasová, marketingová manažérka nákupného centra Avion v Bratislave.

Unikátna akcia Zvieratká Gumíci pre celú rodinu trvá v Avione až do 14. júla 2024. Desať zvieratiek môžu zákazníci získať v podobe figúrok – gúm na gumovanie aj s unikátnou ilustrovanou knižkou Zvieratká Gumíci.

Ako funguje zbieranie Gumíkov v Avione?

Za nákup minimálne v hodnote 7 eur v obchodoch v Avione vrátane IKEA dostane zákazník nálepku v stánku Zvieratká Gumíci (pred predajňou Alltoys).
Za päť nálepiek dostane zberateľ figúrku Gumíka.
Za 10 Gumíkov dostane každý zákazník krásnu edukačnú ilustrovanú knižku Zvieratká Gumíci.

V knižke sú rady, ako môžeme aj svojím konaním zastaviť úhyn zvierat a pomôcť našej planéte. Napríklad kupovať si lokálne potraviny, sadiť kvety a zeleninu, kratšie sa sprchovať, recyklovať odpady a vyberať si produkty šetrné k životnému prostrediu.

Edukačnú kampaň v Avione budú počas júna sprevádzať aj hravé aktivity s Gumíkmi pre malých objaviteľov v sobotu 15. a 22. júna 2024 od 13.00 do 17.00 hod.

Informačný servis

Viac k témam: PR, zberateľská kampaň, Zvieratká Gumíci
Zdroj: SITA.sk – Desať ohrozených druhov zvierat spoznáte v Avione © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovenské protifašistické hnutie odsudzuje podporu Bombica niektorými politikmi. Hanobíte odkaz SNP, odkazujú aj Kaliňákovi

Bombicovi, známemu ako Danny Kollar, zrušil YouTube účet, a teda možnosť využívať platformu pre jeho extrémistické a neonacistické prejavy.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *