Home / SLOVENSKO / Fico bude pri plnom zdraví možno dokonca roka, povedal Richter

Fico bude pri plnom zdraví možno dokonca roka, povedal Richter

26.5.2024 (SITA.sk) – Premiér Robert Fico bude pri plnom zdraví možno do konca tohto roka. V diskusnej relácii O 5 minút 12 RTVS to povedal šéf poslaneckého klubu strany Smer-SD Ján Richter.

Plné zdravie podľa Richtera znamená, že premiér bude mať za sebou aj rehabilitáciu. „Ten stav je stále veľmi vážny,“ povedal Richter s tým, že Ficov stav však vykazuje určité pokroky. „Treba veriť tomu, že do toho nepríde niečo neočakávané,“ doplnil.

Ako Richter dodal, je potrebné si uvedomiť, že rozsah Ficových zranení bol taký veľký, že očakávať nejaký jeho rýchly návrat by bolo nezodpovedné. Opozičný poslanec Ivan Štefunko (Progresívne Slovensko) v tejto súvislosti ocenil informovanie o zdravotnom stave premiéra.

Mám pocit, že tie tlačovky z nemocnice sú celkom OK,“ uviedol s tým, že dobre o tejto téme komunikuje aj podpredseda vlády Robert Kaliňák. „Myslím si, že táto komunikácia je dobrá, oceňujem to,“ dodal Štefunko.

Viac k témam: Premiér Slovenskej republiky, Streľba na premiéra Roberta Fica v Handlovej
Zdroj: SITA.sk – Fico bude pri plnom zdraví možno dokonca roka, povedal Richter © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Anholt: Problémom Slovenska nie je negatívny imidž, ale slabý imidž (video)

Slovensko podľa profesora Anholta nespravilo nič zlé v súvislosti s imidžom krajiny, no neurobilo nič dobré, zaujímavé alebo vzrušujúce, či niečo, čo by bolo relevantné pre ľudí v iných krajinách.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *