Home / EKONOMIKA / Terénne auto narazilo do viacerých osôb a z miesta ušlo, ťažko zranené sú aj tri deti

Terénne auto narazilo do viacerých osôb a z miesta ušlo, ťažko zranené sú aj tri deti

25.5.2024 (SITA.sk) –
aktualizované 25. mája 16:21

Terénne auto v obci Červená voda (okres Sabinov) v sobotu pred 14-tou hodinou narazilo do viacerých osôb a z miesta ušlo.

„Predbežne sú tri ťažko zranené deti a nezistený počet dospelých s menšími poraneniami,“ priblížil operačný dôstojník, podľa ktorého boli na miesto udalosti vyslané dva vrtuľníky a všetky záchranné zložky. Zasahovalo aj osem hasičov zo Sabinova so štyrmi kusmi techniky. Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR okrem dvoch vrtuľníkov vyslalo na miesto aj tri pozemné ambulancie záchrannej zdravotnej služby. Evidujú šesť zranených osôb, z čoho tri sú deti.

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová pre agentúru SITA potvrdila, že páchateľom je 59-ročný Sabinovčan. Po zrazení šiestich ľudí ušiel, no po rýchlej reakcii operačného strediska a policajných hliadok sa ho podarilo rýchlo vypátrať a zadržať. Vodiča podrobili dychovej skúške s pozitívnym výsledkom. Všetky tri dychové skúšky vyšli podľa slov hovorkyne nad dve promile. Polícia aktuálne pokračuje vo vyšetrovaní.

Viac k témam: Dopravná nehoda
Zdroj: SITA.sk – Terénne auto narazilo do viacerých osôb a z miesta ušlo, ťažko zranené sú aj tri deti © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Úrad špeciálnej prokuratúry splnil svoje poslanie, prokuratúra sa však bez neho zaobíde, myslí si Remeta (video)

Krajské prokuratúry sú podľa bratislavského krajského prokurátora plne vybavené na to, aby postihovali trestnú činnosť v kompetencii ÚŠP.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *