Home / SLOVENSKO / Poslanci urobili dôležitý krok k upokojeniu spoločenskej atmosféry, Čaputová ocenila prijatie uznesenia

Poslanci urobili dôležitý krok k upokojeniu spoločenskej atmosféry, Čaputová ocenila prijatie uznesenia

21.5.2024 (SITA.sk) – Prezidentka Zuzana Čaputová oceňuje prijatie uznesenia, ktorým v utorok Národná rada SR odsúdila atentát na premiéra Roberta Fica. Poslankyne a poslanci podľa nej prijatím tohto uznesenia urobili potrebný a dôležitý krok k upokojeniu spoločenskej atmosféry.

Oceňujem, že prijatie uznesenia podporili všetci prítomní poslanci. Je dôležité, aby v takýchto krokoch naďalej pokračovali aj ďalší aktéri verejného a spoločenského života a spoločne tak prispeli k zníženiu napätia v spoločnosti,“ uviedla Čaputová vo svojom stanovisku.

Ako ďalej dodala, uplynulé dni boli pre Slovensko mimoriadne náročné. O to viac si váži, že lídrom parlamentných strán sa v tejto zložitej situácii podarilo prekonať rozdiely a nájsť spoločnú cestu.

Viac k témam: Premiér Slovenskej republiky, Prezidentka SR, Streľba na premiéra Roberta Fica v Handlovej, Uznesenie
Zdroj: SITA.sk – Poslanci urobili dôležitý krok k upokojeniu spoločenskej atmosféry, Čaputová ocenila prijatie uznesenia © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Kolícia ani po dvoch mesiacoch nevyvodila chyby štátnych zložiek pri atentáte na Fica, vyčíta KDH

KDH poukázalo na americké tajné služby, ktoré po útoku na Donalda Trumpa priznali svoje pochybenie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *