Home / SLOVENSKO / V Piešťanoch majú novú rekordérku. Žena nafúkala takmer štyri promile, vraj vypila iba jedno pivo

V Piešťanoch majú novú rekordérku. Žena nafúkala takmer štyri promile, vraj vypila iba jedno pivo

2.5.2024 (SITA.sk) – Piešťanskí policajti odhalili vodičku, ktorá nafúkala takmer štyri promile alkoholu. Ako informuje trnavská krajská polícia na sociálnej sieti, 40-ročná žena z okresu Zlaté Moravce riadila vozidlo Peugeot 308 v stredu 1. mája podvečer po Krajinskej ulici v Piešťanoch.

Policajti ženu zastavili, a keďže javila známky požitia alkoholu, požiadali ju o dychovú skúšku. V jej dychu namerali 3,98 promile alkoholu, pri opakovanej skúške klesla hodnota na 3,56 promile.

Žena policajtom uviedla, že si pred jazdou dala iba jedno pivo a nevidí v tom problém. Vodičku zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia, kde počká až do vytriezvenia.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Poverený policajt ju obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a spis predloží v takzvanom super rýchlom konaní na rozhodnutie o vine a treste.

Viac k témam: Alkohol za volantom, opitá vodička, trnavská polícia
Zdroj: SITA.sk – V Piešťanoch majú novú rekordérku. Žena nafúkala takmer štyri promile, vraj vypila iba jedno pivo © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Vinník je iba jeden, podľa Královiča je nevhodné ukazovať prstom na médiá, opozíciu či na samotného premiéra (video)

Stopercentná bezpečnosť chránených osôb sa podľa odborníka na bezpečnosť Martina Královiča nedá dosiahnuť, dajú sa podľa neho len minimalizovať riziká.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *