Home / šport / Ako s tým mám žiť? Prosím, pomôžte mi. Bývalý šampión UFC prišiel o 15-mesačného synčeka

Ako s tým mám žiť? Prosím, pomôžte mi. Bývalý šampión UFC prišiel o 15-mesačného synčeka

2.5.2024 (SITA.sk) – Bývalý šampión UFC v ťažkej váhe Francis Ngannou prežíva najhoršie obdobie svojho života. Zomrel mu iba 15-mesačný syn Kobe, uviedla TV Joj na svojej stránke Noviny.sk.

„Odišiel si príliš skoro, môj malý chlapec, môj kamarát, parťák Kobe. Vždy bol plný života a radosti. Teraz tu leží bez života. Toľkokrát som kričal jeho meno, ale nedočkal som sa reakcie,“ napísal na sociálnej sieti kamerunský boxer. Príčinu jeho úmrtia však nezverejnil.

„Život je veľmi nefér, rozdáva rany do miest, ktoré bolia najviac. Ako sa mám s niečím takým vyrovnať? Ako s tým mám žiť? Prosím, pomôžte mi, ak máte nejakú radu. Skutočne neviem, ako sa s tým mám vyrovnať,“ pokračoval užialený otec.

View this post on InstagramLoading…

Viac k témam: MMA, UFC, Úmrtie
Zdroj: SITA.sk – Ako s tým mám žiť? Prosím, pomôžte mi. Bývalý šampión UFC prišiel o 15-mesačného synčeka © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Francúzski kybernetickí špecialisti sa naplno pripravujú, organizátori olympijských hier v Paríži rátajú s viacerými rizikami

Organizátori sa v tomto smere pripravujú na viaceré riziká, napríklad ransomvérové gangy či ruských vojenských hackerov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *