Home / SLOVENSKO / Útočník po hádke napadol muža bojovým nožom, hrozí mu až desať rokov vo väzení

Útočník po hádke napadol muža bojovým nožom, hrozí mu až desať rokov vo väzení

29.4.2024 (SITA.sk) – Bojovým nožom zaútočil 41-ročný muž vo vonkajších priestoroch pohostinstva v Dubnici nad Váhom na o rok staršieho muža, s ktorým mal predtým verbálny konflikt. Spôsobil mu viaceré bodnorezné poranenia v oblasti hrudníka, drieku a dolnej končatiny.

Ako informovala trenčianska policajná hovorkyňa Ingrid Krajčíková, vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Trenčína útočníka obvinil zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu. Útočníka policajti z Dubnice nad Váhom obmedzili na osobnej slobode a umiestnili do cely policajného zaistenia.

Vyšetrovateľ z Trenčína odovzdal spisový materiál prokurátorovi a zároveň spracoval podnet na jeho väzobného stíhanie, o ktorom bude rozhodovať sudca Okresného súdu v Trenčíne,“ dodala Krajčíková. V prípade dokázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody na štyri roky až 10 rokov.

Viac k témam: trest odňatia slobody, Útok nožom
Zdroj: SITA.sk – Útočník po hádke napadol muža bojovým nožom, hrozí mu až desať rokov vo väzení © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Vinník je iba jeden, podľa Královiča je nevhodné ukazovať prstom na médiá, opozíciu či na samotného premiéra (video)

Stopercentná bezpečnosť chránených osôb sa podľa odborníka na bezpečnosť Martina Královiča nedá dosiahnuť, dajú sa podľa neho len minimalizovať riziká.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *