Home / KULTÚRA / Diaľnica v smere na Poprad je neprejazdná, pri Hendrichovciach horia dve nákladné autá (foto)

Diaľnica v smere na Poprad je neprejazdná, pri Hendrichovciach horia dve nákladné autá (foto)

11.4.2024 (SITA.sk) –
aktualizované 11. apríla, 14:38

Diaľnica D1 na úrovni obce Hendrichovce v okrese Prešov v smere na Poprad je neprejazdná. Dôvodom je požiar dvoch nákladných áut. Informovali o tom z operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove.

Na mieste zasahuje osem hasičov s niekoľkými kusmi techniky. Podľa informácií z dopravného servisu na sociálnej sieti sa na diaľnici tvoria kolóny.

Podľa informácií z dopravného servisu na sociálnej sieti sa na diaľnici tvoria kolóny. Ako doplnila prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová, nehoda dvoch kamiónov na diaľnici sa stala okolo 13:00.

„V dôsledku zrážky začalo jedno z vozidiel horieť. Jeden z vodičov bol na mieste podrobený dychovej skúške na alkohol, výsledok bol negatívny. Druhý vodič bol prevezený do nemocnice, nakoľko utrpel zranenia,“ uviedla Ligdayová s tým, že na mieste sú všetky záchranné zložky. Obchádzka vedie cez Chminiansku Novú Ves a Hendrichovce.

Viac k témam: Diaľnica D1, Dopravná nehoda, Hasiči
Zdroj: SITA.sk – Diaľnica v smere na Poprad je neprejazdná, pri Hendrichovciach horia dve nákladné autá (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Kapela P.O.D na Slovensku ešte nebola, festival Topfest to zmení

Počas svojej kariéry P.O.D vydali 7 albumov a predali viac ako 12 miliónov albumov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *