Home / SLOVENSKO / Hádka o parkovacie miesto v Bratislave vyústila až do vyhrážok zabitím, problémy medzi dvomi „kohútmi“ už trvali dlhšie

Hádka o parkovacie miesto v Bratislave vyústila až do vyhrážok zabitím, problémy medzi dvomi „kohútmi“ už trvali dlhšie

4.4.2024 (SITA.sk) – Hádka o parkovacie miesto v Bratislave vyústil až do vyhrážok zabitím. Ako informuje bratislavská policajná hovorkyňa Jana Šimunková, v stredu 3. apríla sa v treťom bratislavskom okrese odohral spor medzi zamestnancom prevádzky s rýchlym občerstvením a zamestnancom barbershopu.

Podľa informácií polície trvali problémy medzi nimi už dlhší čas, pričom v stredu vyústili až do roztržky doplnenej o vyhrážky zabitím a spôsobením ťažkej ujmy na zdraví zo strany zamestnanca prevádzky s rýchlym občerstvením.

Privolaná policajná hliadka vykonala s účastníkmi incidentu neodkladné úkony a jedného z účastníkov eskortovala na oddelenie. Zistením presných príčin a okolností incidentu sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave III.

Viac k témam: Parkovanie, Vyhrážanie
Zdroj: SITA.sk – Hádka o parkovacie miesto v Bratislave vyústila až do vyhrážok zabitím, problémy medzi dvomi „kohútmi“ už trvali dlhšie © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Kolícia ani po dvoch mesiacoch nevyvodila chyby štátnych zložiek pri atentáte na Fica, vyčíta KDH

KDH poukázalo na americké tajné služby, ktoré po útoku na Donalda Trumpa priznali svoje pochybenie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *