Home / SLOVENSKO / Korčok je v kontakte s Matovičom aj ďalšími. Kubiš sa už rozhodol, aké odporúčanie dá svojim voličom

Korčok je v kontakte s Matovičom aj ďalšími. Kubiš sa už rozhodol, aké odporúčanie dá svojim voličom

25.3.2024 (SITA.sk) – Občiansky kandidát za prezidenta Ivan Korčok plánuje stretnutia so všetkými demokratickými kandidátmi, ktorí nepostúpili do druhého kola prezidentských volieb. Doposiaľ sa osobne stretol len s Jánom Kubišom, ktorý ho informoval, že nedá odporúčanie svojim voličom ani pre jedného kandidáta v druhom kole.

Viac o téme: Prezidentské voľby na Slovensku 2024

Korčok je v kontakte s predsedom Maďarskej aliancie a kandidátom Krisztiánom Forróm, ktorý prejavil ochotu rokovať o podpore, a komunikáciu vedie aj s predsedom hnutia Slovensko a kandidátom Igrom Matovičom.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Prezidentské voľby na Slovensku 2024 (fotografie)

„S pánom Matovičom komunikujem a s ohľadom na názorové a hodnotové nastavenie jeho voličov budem rád, keď ich pán Matovič a ostatní členovia hnutia povzbudia k mojej voľbe v druhom kole. V kontakte som aj s pánom Patrikom Dubovským a verím v jeho podporu,“ informoval Korčok.

Viac k témam: Kandidát na prezidenta Igor Matovič (Prezidentské voľby 2024), Kandidát na prezidenta Ivan Korčok (Prezidentské voľby 2024), Kandidát na prezidenta Ján Kubiš (Prezidentské voľby 2024), Kandidát na prezidenta Krisztián Forró (Prezidentské voľby 2024), Kandidát na prezidenta Patrik Dubovský (Prezidentské voľby 2024), Prezidentské voľby na Slovensku 2024
Zdroj: SITA.sk – Korčok je v kontakte s Matovičom aj ďalšími. Kubiš sa už rozhodol, aké odporúčanie dá svojim voličom © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Putovná výstava 100. výročie Košickej župy predstaví občanom zaujímavosti z histórie Košického kraja (video)

Ide o exteriérovú výstavu, ktorá sa skladá z 11 grafických panelov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *