Home / SLOVENSKO / SNS pozvala na stretnutie Pellegriniho a Fica. Cieľom je zastaviť „zlo v podobe Ivana Korčoka“

SNS pozvala na stretnutie Pellegriniho a Fica. Cieľom je zastaviť „zlo v podobe Ivana Korčoka“

25.3.2024 (SITA.sk) – Slovenská národná strana (SNS) pozvala kandidáta na prezidenta a predsedu parlamentu Petra Pellegriniho (Hlas-SD) na rokovanie bez akýchkoľvek podmienok. Súčasne bol pozvaný aj predseda vlády Robert Fico (Smer-SD). Rokovanie sa uskutoční v ústredí SNS 2. apríla o 10:00.

Národniari tvrdia, že chcú verejnosti vyslať jasný jednotný signál a veria, že Pellegrini „príjme podanú ruku“ a počas nasledujúcich dvoch týždňov naplno zabojuje o funkciu, o ktorú sa uchádza. Strana dodáva, že toto gesto prejavuje s jediným cieľom, aby „zlo v podobe Ivan Korčoka“ nezvíťazilo v prezidentských voľbách.

„V prvom kole bol priestor na voľbu srdcom, preto sme v záujme netrieštenia národných síl podporili Štefana Harabina. V druhom kole prezidentských volieb však musíme rozhodovať s rozumom. Je zrejmé, že opozícia sa aktivizuje. SNS je presvedčená, že druhé kolo prezidentských volieb je o boji koalície s opozíciou. Sme presvedčení, že sme povinní spoločne a nerozdielne vyjadriť politický názor, že občiansky kandidát Ivan Korčok je neprijateľné zlo,“ informovala riaditeľka kancelárie predsedu SNS Zuzana Škopcová.

Viac k témam: Kandidát na prezidenta Ivan Korčok (Prezidentské voľby 2024), Kandidát na prezidenta Peter Pellegrini (Prezidentské voľby 2024), Kandidát na prezidenta Štefan Harabin (Prezidentské voľby 2024), Koalícia, Opozícia, Predseda vlády, Prezidentské voľby na Slovensku 2024, riaditeľka kancelárie predsedu SNS, Rokovanie
Zdroj: SITA.sk – SNS pozvala na stretnutie Pellegriniho a Fica. Cieľom je zastaviť „zlo v podobe Ivana Korčoka“ © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Moskva na Ukrajine stratila ďalších viac ako tisíc vojakov, prišla aj o desiatky kusov techniky

Celkové straty Ruska od začiatku invázie na Ukrajinu vzrástli na viac ako 465 000 ľudí.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *