Home / SLOVENSKO / Čaputová zablahoželala Korčokovi a Pellegrinimu k postupu do druhého kola, želá si férovú a kultivovanú kampaň

Čaputová zablahoželala Korčokovi a Pellegrinimu k postupu do druhého kola, želá si férovú a kultivovanú kampaň

24.3.2024 (SITA.sk) – Prezidentka Zuzana Čaputová zagratulovala Ivanovi Korčokovi a Petrovi Pellegrinimu k postupu do druhého kola.

Viac o téme: Prezidentské voľby na Slovensku 2024

Veľmi si želám, aby bola kampaň pred ďalším kolom férová, korektná a kultivovaná,“ uviedla v reakcii na výsledky prvého kola prezidentských volieb, ktorú sprostredkoval jej hovorca Martin Strižinec.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Prezidentské voľby na Slovensku 2024 (fotografie)

Skonštatovala tiež, že sa ukázalo, že nám nie je ľahostajná naša budúcnosť, a že nám záleží na osude Slovenska. Občanom sa poďakovala za účasť vo voľbách i za to, že mali pokojný priebeh.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Volebná noc 1. kola prezidentských volieb na Slovensku 2024 (fotografie)

Viac k témam: Kandidát ezidentské voľby 2024), Kandidát na prezidenta Ivan Korčok (Prezidentské voľby 2024), Kandidát na prezidenta Peter Pellegrini (Prezidentské voľby 2024), Prezidentka SR, Prezidentské voľby na Slovensku 2024
Zdroj: SITA.sk – Čaputová zablahoželala Korčokovi a Pellegrinimu k postupu do druhého kola, želá si férovú a kultivovanú kampaň © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Petržalka organizuje sedemnásty ročník Seniorfestu, prinesie sériu bezplatných podujatí pre seniorov

Séria aktivít bude počas celého októbra organizovaná na rôznych miestac.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *