Home / SLOVENSKO / Ivan Korčok zorganizuje zhromaždenie „Nedovoľme im ovládnuť celý štát”

Ivan Korčok zorganizuje zhromaždenie „Nedovoľme im ovládnuť celý štát”

17.3.2024 (SITA.sk) – Občiansky kandidát na prezidenta Ivan Korčok v utorok 19. marca o 18:00 na Námestí Slobody v Bratislave zorganizuje zhromaždenie pod názvom “Nedovoľme im ovládnuť celý štát”.

Ako ďalej informoval, neochotu debatovať zo strany jeho kandidáta Petra Pellegriniho považuje za absolútnu aroganciu a neúctu k občanom.

Prístup Pellegrinihio podľa Korčoka vyzerá rovnako, ako prístup vlády ku krajine. „Rozvrat inštitúcií, ovládnutie mediálneho prostredia, neúcta k ústavným procesom a ignorácia reálnych problémov ľudí. Jediné, čo riešia, sú ich vlastné problémy a mocenské ambície. Chápem, že pán Pellegrini tieto veci vysvetľovať nechce a radšej nechá svojich kolegov šíriť nezmysly a konšpirácie o mojej osobe,“ vyhlásil Korčok.

Prezidentský kandidát je podľa vlastných slov presvedčený, že Slovensko potrebuje rovnováhu a táto vláda potrebuje protiváhu. Zároveň vyzval účastníkov utorkového zhromaždenia, aby si priniesli slovenské vlajky a zástavy. „Chcem, aby sme ukázali, že my sme tí, ktorým na našom Slovensku naozaj záleží. Nedovoľme im ovládnuť celý štát,“ dodal Korčok.

Viac k témam: Kandidát na prezidenta Ivan Korčok (Prezidentské voľby 2024), Kandidát na prezidenta Peter Pellegrini (Prezidentské voľby 2024), Prezidentské voľby na Slovensku 2024
Zdroj: SITA.sk – Ivan Korčok zorganizuje zhromaždenie „Nedovoľme im ovládnuť celý štát” © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Príkaz ústavného súdu zničiť nahrávky kauzy Gorila dal za pravdu aj Haščákovi, tvrdí jeho advokát

Rozhodnutie Ústavného súdu SR je naplnením rozsudku Európskeho súdu pre ľudské práva, skonštatoval advokát.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *