Home / SLOVENSKO / Na východe Slovenska stále pátrajú po trojročnom chlapcovi

Na východe Slovenska stále pátrajú po trojročnom chlapcovi

8.3.2024 (SITA.sk) – Na východe Slovenska pátrajú po trojročnom chlapčekovi. Ako na sociálnej sieti uviedol Dobrovoľný hasičský zbor obce Slančík, privolaní boli na pomoc pri pátraní po malom Jarkovi v katastri obce Ďurkov (okres Košice – okolie). Ako pre agentúru SITA uviedla košická policajná hovorkyňa Lenka Ivanová, oznámenie o nezvestnosti maloletého prijala polícia v stredu 6. marca popoludní.

„Policajti po nezvestnej maloletej osobe začali okamžite pátrať, do pátrania sa okrem policajtov z priľahlých obvodných oddelení zapojil aj psovod so služobným psom, záchranári so štvorkolkami, príslušníci HaZZ, dobrovoľní hasiči z okolitých dedín. Súčinnosť poskytoval aj vrtuľník Ministerstva vnútra Slovenskej republiky a do pátrania sa zapojili aj študenti Strednej odbornej školy Policajného zboru v Košiciach,“ uviedla Ivanová.

Prehľadané bolo nielen blízke okolie a miesta možného výskytu maloletej osoby, ale aj neďaleký lesný porast. Dieťa sa však napriek úsiliu všetkých zúčastnených dosiaľ nepodarilo nájsť.

Viac k témam: Nezvestná osoba
Zdroj: SITA.sk – Na východe Slovenska stále pátrajú po trojročnom chlapcovi © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Kaliňák sa v Maďarsku zúčastnil konferencie Budapest Security Dialogue, rokovania ministrov obrany potvrdili dôležitosť spolupráce

Nosnými témami rokovaní boli aktuálne bezpečnostné výzvy Západného Balkánu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *