Home / SLOVENSKO / Vyšetrovateľ Čurilla žaluje poslanca Michelka, žiada 70-tisíc eur a ospravedlnenie

Vyšetrovateľ Čurilla žaluje poslanca Michelka, žiada 70-tisíc eur a ospravedlnenie

3.3.2024 (SITA.sk) – Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry Ján Čurilla podal žalobu na poslanca Romana Michelka (klub SNS) a žiada od neho odškodné 70-tisíc eur a ospravedlnenie.

Zločinec a neschopák

Ako ďalej informoval spravodajský portál Aktuality.sk, dôvodom je výrok Michleka, ktorý označil Čurillu za zločinca a neschopáka, ktorý je priamo zodpovedný za nevyšetrenie vraždy študenta Daniela Tupého.

Taktiež podľa portálu v diskusnej relácii Sobotné dialógy RTVS povedal, že Čurilla „dokakal všetko, čo sa dalo pri vražde Tupého“.

„Vyšetrovateľ Ján Čurilla prostredníctvom svojho advokáta Petra Kubinu podal žalobu na ochranu osobnosti a na náhradu nemajetkovej ujmy,“ napísal portál.

Nepresná informácia

Samotný poslanec podľa portálu Aktuality.sk žalobu doručenú ešte nemá a chce sa poradiť s právnikom.

„Áno, bola to nepresná vec. Čurilla osobne nerobil Tupého vraždu, a čurillovci, boli tam nejakí ľudia z NAKA. Mal som nepresnú informáciu povedal som to v afekte, uvidíme, čo žiadajú. Poradím sa s právnikom, potom budeme riešiť ďalšie kroky,” uviedol Michelko pre Aktuality.sk

Viac k témam: Čurillovci, Monitoring, Vražda Daniela Tupého, Žaloba
Zdroj: SITA.sk – Vyšetrovateľ Čurilla žaluje poslanca Michelka, žiada 70-tisíc eur a ospravedlnenie © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Dve autá sa čelne zrazili neďaleko obce Vieska, tragickú nehodu neprežil vodič Audi (foto)

Vyšetrovanie dopravnej nehody si prebrala kriminálka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *