Home / KULTÚRA / Michal Penk bude špeciálnym hosťom festivalu Topfest 2024

Michal Penk bude špeciálnym hosťom festivalu Topfest 2024

29.2.2024 (SITA.sk) – Keď v lete minulého roku agentúra stojaca za najväčším rockovým festivalom na Slovensku Topfestom oznámila, že na košickom koncerte kapely Lucie vystúpi ako hosť Michal Penk, kapely, ktorú v 80-rokoch minulého storočia spoluzakladal.

Bol to prvý kontakt agentúry Topfest Management s týmto nesmierne talentovaným hudobníkom, ktorý aj dnes je autorsky veľmi plodný. Aj z tohto dôvodu a vďaka úspechu košického koncertu sa veľmi rýchlo dohodli na spolupráci, ktorá by sa neobmedzovala len na občasnom koncertovaní.

K spolupráci s Michalom sa vyjadril aj top manažér agentúry Marián Kollár: „Prvá myšlienka o spolupráci s Michalom prebehla na festivale na Domaši spolu s Braňom Mojsejom, ktorý bol jeho veľký fanúšik. A od tejto myšlienky prešlo pol roka po akciu v Steel aréne a mňa samého prekvapili reakcie návštevníkov koncertu, ktoré nadšene prijali jeho návrat po neuveriteľných 28. rokoch. Dnes pomaly pracujeme na koncertnom kalendári. Málokto vie, že po odchode z kapely Lucie založil hardrockovú kapelu Sing Sing s ktorou vydal rockový album v českej a následne v anglickej verzii. Takže je logické, že ho uvedieme v hardrockovej podobe na tohtoročnom festivale Topfest na letisku v Žiline. A už na jeseň chystáme česko-slovenské turné.“

Samotný interpret sa podľa svojich slov teší na každý koncert a kontakt so svojimi fanúšikmi a vracajú sa mu spomienky na rok 2016, keď po dlhej dobe vystúpil (a opäť) s kapelou Lucie na štyroch koncertoch a zažíval neuveriteľný adrenalín a radosť z návratu na pódium. Topfest Management je nadšený, že môže byť súčasťou jeho hudobného príbehu.

Viac k témam: Festival Topfest
Zdroj: SITA.sk – Michal Penk bude špeciálnym hosťom festivalu Topfest 2024 © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Lukáš Adamec zverejnil video k piesni Vrav si čo chceš. Naživo ju publiku predstaví na svojom Bodka Tour 2024

Zo skladby a jej textu je ľahké porozumieť významu piesne.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *