Home / SVET / V Avdijivke nie sú obkľúčení nijakí ukrajinskí vojaci a obrana mesta naďalej pokračuje, oznámil veliteľ armády Tarnavskyj

V Avdijivke nie sú obkľúčení nijakí ukrajinskí vojaci a obrana mesta naďalej pokračuje, oznámil veliteľ armády Tarnavskyj

16.2.2024 (SITA.sk) – V meste Avdijivka v Doneckej oblasti nie sú obkľúčení nijakí ukrajinskí vojaci a obrana mesta pokračuje. V piatok popoludní to na komunikačnej platforme Telegram napísal veliteľ tavrijskej operačnej strategickej skupiny ukrajinskej armády Oleksandr Tarnavskyj.

Viac o téme: Vojna na Ukrajine

Vyjadril sa tak po tom, ako oznámil, že ukrajinskí vojaci sa stiahli z obrannej pozície na juhovýchode Avdijivky. Informuje o tom spravodajský web Ukrajinská pravda.

Podľa Tarnavského má ruská armáda v oblasti Avdijivky obrovské straty. Napríklad vo štvrtok v oblasti pôsobenia tavrijskej operačnej strategickej skupiny Rusi prišli o 711 vojakov.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Vojna na Ukrajine vo februári 2024 (fotografie)

Viac k témam: Avdijivka, rusko-ukrajinský konflikt, Ukrajinská armáda
Zdroj: SITA.sk – V Avdijivke nie sú obkľúčení nijakí ukrajinskí vojaci a obrana mesta naďalej pokračuje, oznámil veliteľ armády Tarnavskyj © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

V Londýne vyčíňal muž s mečom, zabil 13-ročného chlapca a štyroch ľudí

Na mieste zatkli 36-ročného muža.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *