Home / SVET / Soul zasiahlo najsilnejšie decembrové sneženie za posledných 40 rokov, pre celú oblasť bola vydaná výstraha (foto)

Soul zasiahlo najsilnejšie decembrové sneženie za posledných 40 rokov, pre celú oblasť bola vydaná výstraha (foto)

31.12.2023 (SITA.sk) – V juhokórejskom hlavnom meste Soul zaznamenali v sobotu najsilnejšie decembrové sneženie za ostatných viac ako 40 rokov.

Juhokórejská bezpečnostná agentúra uviedla, že sobotňajšie sneženie v Soule a ďalších oblastiach spôsobilo dopravné zápchy, ale neboli hlásené žiadne úmrtia ani zranenia súvisiace so snežením.

Juhokórejská meteorologická agentúra v nedeľu uviedla, že v Soule napadlo počas predchádzajúceho dňa 12,2 centimetra snehu, čo je najviac od roku 1981. Pre celú oblasť Soulu bola v sobotu vydaná výstraha pred silným snežením, ktorá bola neskôr počas dňa zrušená.

Viac k témam: Extrémne počasie, Silné sneženie
Zdroj: SITA.sk – Soul zasiahlo najsilnejšie decembrové sneženie za posledných 40 rokov, pre celú oblasť bola vydaná výstraha (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Rusi tlačia severozápadne od Avdijivky, ale ich konečný cieľ je zatiaľ nejasný, hlási Inštitút pre štúdium vojny

Okupanti sa s najväčšou pravdepodobnosťou rozhodli využiť oblasť, kde s najväčšou pravdepodobnosťou v blízkej budúcnosti získajú taktickú výhodu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *