Home / SLOVENSKO / Spoločnosť Mary Kay Česká a Slovenská republika oznámila expanziu do Maďarska

Spoločnosť Mary Kay Česká a Slovenská republika oznámila expanziu do Maďarska

4.12.2023 (SITA.sk) – Počas tlačových konferencií oznámila Mary Kay Česká a Slovenská republika ambiciózny krok expandovať svoje pôsobenie na maďarský trh. Týmto krokom pobočka rozšíri prístup k jedinečnej príležitosti podnikania a produktom v oblasti starostlivosti o pleť a dekoratívnej kozmetiky aj v Maďarsku. Poslanie spoločnosti Mary Kay – obohacovať životy žien tak zostáva stále aktuálne a nadčasové.

„Veľmi sa teším, že máme túto výnimočnú príležitosť a budeme môcť expandovať na maďarský trh. Vnímam to zároveň samozrejme aj ako veľký záväzok,“ povedala Edita Szabóová, generálna riaditeľka Mary Kay pre Českú a Slovenskú republiku. „Máme obrovskú radosť, že umožníme maďarským zákazníčkam spoznávať naše výnimočné produkty a predovšetkým, že sprostredkujeme ďalším ženám v úplne novej krajine možnosti budovať si prostredníctvom podnikania s Mary Kay svoju vlastnú kariéru. Naše nadšenie je o to väčšie, že rozširujeme pôsobenie spoločnosti o trh v Maďarsku práve v roku, keď oslavujeme celosvetové 60. výročie Mary Kay.“

Spoločnosť Mary Kay je jedna z popredných svetových značiek priameho predaja v oblasti krásy a kozmetiky a jej pôsobenie sa k dnešnému dňu rozšírilo do viac ako 35 krajín sveta. V našom prostredí vstúpila spoločnosť na trh najskôr v Českej republike, a to v roku 1997. O tri roky neskôr sa rozšírila o slovenský trh.

Od svojho založenia v roku 1963 sa Mary Kay vyznačovala svojím záväzkom voči ženám, a to nielen ponukou kvalitných produktov, ale predovšetkým možnosťou kariérneho rastu pre nezávislé kozmetické poradkyne. Vďaka podpore žien v ich podnikaní a v ponuke nadštandardne kvalitných produktov, za ktorými stojí vlastný výskum, získala spoločnosť niekoľko prestížnych ocenení. Mary Kay Česká a Slovenská republika pravidelne získava ocenenia svojich produktov od Asociace vizážistů a stylistů České republiky či spotrebiteľskej ankety Cosmopolitan Beauty Awards. Opakovane býva oceňovaná titulom Superbrands Award.

Aktuálne, v roku 2023, bola spoločnosťou Euromonitor International vyhlásená za #1 značku priameho predaja pleťovej a dekoratívnej kozmetiky na svete.

Cieľom zakladateľky, pani Mary Kay Ash, bolo vytvoriť kariérne príležitosti pre všetky ženy vo forme flexibilného podnikania. V súčasnosti oslavuje spoločnosť 60. výročie, čo je dôkazom, že i v dnešnej dobe sú možnosti, ktoré ponúka stále atraktívne a prosperujúce. Teraz je táto príležitosť k dispozícii aj maďarským spotrebiteľkám a spotrebiteľom. Spoločnosť Mary Kay otvorí svoje dvere pre nezávislé kozmetické poradkyne a poradcov v Maďarsku, ktorí budú mať prístup k budovaniu svojho vlastného podnikania a pomáhať maďarským zákazníčkam a zákazníkom spoznať krásy Mary Kay v zmysle motta zakladateľky Mary Kay Ash: „Nepredávame iba kozmetiku, my meníme životy žien.“

*“Zdroj: Euromonitor International Limited; Beauty and Personal Care 2023 Edition, hodnota prodeje v RSP, údaje za rok 2022

Informačný servis

Viac k témam: Expanzia, PR
Zdroj: SITA.sk – Spoločnosť Mary Kay Česká a Slovenská republika oznámila expanziu do Maďarska © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Prekoná Fico Mečiara? Pre konsolidačné opatrenia to nebude mať jeho vláda jednoduché

Politológ Tomáš Koziak upozorňuje aj na komunikačnú nešikovnosť opozície.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *