Home / SVET / Putin si skresľuje realitu a vrahovia chladnokrvne páchajú zločin, tvrdí Podoľak a nerozmýšľajú nad zastavením

Putin si skresľuje realitu a vrahovia chladnokrvne páchajú zločin, tvrdí Podoľak a nerozmýšľajú nad zastavením

23.11.2023 (SITA.sk) – Poradca ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského Mychajlo Podoľak uviedol, že stredajšie vyhlásenie ruského vodcu Vladimira Putina sú ďalším dôkazom „skreslenia reality“ v podaní šéfa Kremľa. Referuje o tom web news.sky.com.

Viac o téme: Vojna na Ukrajine

Putin na samite G20 povedal, že vojna na Ukrajine je „tragédia“ a že by sme sa mali zamyslieť nad tým, ako ju ukončiť. „Vrahovia, ktorí chladnokrvne páchajú premyslený zločin, uprostred toho nerozmýšľajú, ako zločin zastaviť,“ napísal Podoľak na platforme X.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Vojna na Ukrajine – november 2023 (fotografie)

Podoľak tiež povedal, že jediným „vykonateľným riešením“ na ukončenie vojny je okamžité stiahnutie všetkých ruských vojakov z ukrajinského územia. „Potom si môžeme sadnúť, prediskutovať platby, kompenzácie a ďalšie právne dôsledky vojny,“ skonštatoval Podoľak.

Viac k témam: poradca ukrajinského prezidenta, rusko-ukrajinský konflikt, Ruský prezident, Ukrajinský prezident
Zdroj: SITA.sk – Putin si skresľuje realitu a vrahovia chladnokrvne páchajú zločin, tvrdí Podoľak a nerozmýšľajú nad zastavením © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Putin znova zložil prezidentskú prísahu, po Stalinovi je najdlhšie úradujúcim vodcom Kremľa (foto)

Vo svojom inauguračnom prejave Putin poďakoval národu za podporu a vojakom zúčastňujúcim sa na vojne na Ukrajine.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *