Home / SLOVENSKO / Konflikt dvoch mužov v Podhoranoch sa poriadne vyostril, mladší skončil s bodnou ranou

Konflikt dvoch mužov v Podhoranoch sa poriadne vyostril, mladší skončil s bodnou ranou

21.11.2023 (SITA.sk) – V cele policajného zaistenia skončil 48-ročný muž z obce Podhorany (okr. Kežmarok). Obvinený bol z trestného činu výtržníctva spáchaného v súbehu s trestným činom nebezpečného vyhrážania a s trestným činom ublíženia na zdraví. Podľa prešovskej krajskej policajnej hovorkyne Jany Ligdayovej v sobotu 18. novembra ráno vznikol pred jedným z domov v obci konflikt medzi ním a 35-ročným mužom.

Počas nej sa starší z mužov nožom zahnal na mladšieho. Ten sa pri vzájomnej fyzickej potýčke zranil, utrpel bodnú ranu na stehne. Celý konflikt mužov bol sprevádzaný slovnými atakmi a vyhrážkami. Zranenie mladšieho muža si vyžiada liečenie približne štyri týždne.

Prípadom sa zaoberá poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Spišská Belá. Ak sa obvinenému mužovi vina pred súdom preukáže, hrozí mu podľa zákona trest odňatia slobody až na tri roky.

Viac k témam: Bodnutie, Krimi, Napadnutie, prečin nebezpečného vyhrážania, Ublíženie na zdraví
Zdroj: SITA.sk – Konflikt dvoch mužov v Podhoranoch sa poriadne vyostril, mladší skončil s bodnou ranou © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Nová éra je tu. Samsung predstavil inovatívnu sériu AI televízorov

Spoločnosť Samsung Electronics odhalila ďalšie podrobnosti o novej generácii televízorov roku 2024.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *