Home / šport / Tenis / Úradujúca olympijská šampiónka v tenise Bencicová prerušila kariéru, očakáva príchod potomka (foto)

Úradujúca olympijská šampiónka v tenise Bencicová prerušila kariéru, očakáva príchod potomka (foto)

3.11.2023 (SITA.sk) – Úradujúcu olympijskú šampiónku v tenise Belindu Bencicovú čaká minimálne dočasná pauza od súťažného športu. Dvadsaťšesťročnú Švajčiarku so slovenskými koreňmi totiž čakajú milé – mamičkovské povinnosti.

Partner je jej súčasný kouč

Nového člena do rodiny čaká Bencicová spolu s partnerom Martinom Hromkovičom – štyridsaťjedenročným niekdajším futbalistom a jej súčasným kondičným koučom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Belinda Bencic (@belindabencic)

Čoskoro čakáme príchod nášho malého zázraku! Nemôžeme sa dočkať stretnutia s tebou,“ napísala Bencicová na instagrame. Nešpecifikovala, kedy očakáva prírastok ani plány o prípadnom návrate do profitenisu.

Medaily z Japonska obhajovať nebude

Belinda Bencicová v tejto sezóne získala dva singlové tituly na turnajoch v austrálskom Adelaide a v Abú Zabí v Spojených arabských emirátoch. Na okruhu chýba od turnaja v americkom San Diegu, ktorý sa konal v polovici septembra. V rebríčku WTA jej aktuálne patrí 14. priečka.

Švajčiarka na OH v Tokiu v lete 2021 získala dve medaily – zlatú v dvojhre a striebornú vo štvorhre. V lete 2024 sa olympijský tenisový turnaj na parížskych dvorcoch začne 27. júla a je zrejmé, že Bencicová nebude obhajovať medaily z Japonska.

Viac k témam: olympijská šampiónka, Potomok, Zahraničie
Zdroj: SITA.sk – Úradujúca olympijská šampiónka v tenise Bencicová prerušila kariéru, očakáva príchod potomka (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ak Nadal stihne odohrať aspoň dva turnaje, na Roland Gorros bude patriť medzi päť najväčších favoritov na celkový triumf

Dvadsaťdvanásobný grandslamový šampión len nedávno vyhlásil, že práve v úvode apríla by rád odštartoval svoju prípravu pred blížiacim sa druhým grandslamovým turnajom sezóny Roland Garros v Paríži.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *