Home / šport / Slovensko sa stáva svetovou veľmocou v pretláčaní rukou, Martinkovič a Bajčiová získali spolu štyri medaily (video+foto)

Slovensko sa stáva svetovou veľmocou v pretláčaní rukou, Martinkovič a Bajčiová získali spolu štyri medaily (video+foto)

29.10.2023 (SITA.sk) – Slovensko sa stáva svetovou veľmocou v pretláčaní rukou. Potom, ako sa koncom augusta stal majstrom sveta v pretláčaní rukou v kategórii masters Peter Spusta, získalo Slovensko tri zlaté a jednu striebornú medailu aj na World Combat Games 2023 v Rijáde.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

V sobotu sa písali dejiny nášho športu a zlatými písmenami sa doň zapísali Rebeka Martinkovič a Barbora Bajčiová. Obe získali v súťaži pravou rukou zlatú medailu na World Combat Games 2023. Domov teda odchádzajú s troma zlatými a jednou striebornou medailou,“ informovala Slovenská asociácia pretláčania rukou.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Pretláčanie rukou
Zdroj: SITA.sk – Slovensko sa stáva svetovou veľmocou v pretláčaní rukou, Martinkovič a Bajčiová získali spolu štyri medaily (video+foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Oheň pre OH 2024 je vo francúzskych rukách, pochodeň prevzal šéf parížskych hier Tony Estanquet (foto)

Oheň bude na francúzske územie prevezený historickou loďou Belem z 19. storočia.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *