Home / šport / Ostatné športy / Vstupenky na preteky Svetového pohára v Jasnej sú vypredané, športových nadšencov pozvala aj Vlhová (video)

Vstupenky na preteky Svetového pohára v Jasnej sú vypredané, športových nadšencov pozvala aj Vlhová (video)

24.10.2023 (SITA.sk) – Organizátori pretekov Svetového pohára žien v zjazdovom lyžovaní v nízkotatranskom stredisku Jasná uviedli, že vstupenky na podujatie sú už vypredané.

Prekvapení organizátori

Po tom, ako expresne vypredali lístky za 35 eur a 45 eur, sa len tak „zaprášilo“ aj po dvojdňových vstupenkách vo finálnej cene 55 eur. Vypredané sú taktiež parkoviská v dejisku podujatia. Všetky vstupenky sú registrované na meno a sú neprenosné.

Neuveriteľné. Slovenský národ opäť raz potvrdil, že má lyžovanie v krvi. Naozaj sme nečakali, že počas niekoľkých dní bude kapacita Svetového pohára vypredaná. Veľmi si to vážime a je to obrovský záväzok. Je našim spoločným cieľom, aby sa fanúšikovia v januári dočkali naozaj krásneho lyžiarskeho divadla,“ skonštatoval predseda organizačného výboru podujatia Jiří Trumpeš.

Zavíta Vlhová aj Shiffrinová

Najlepšie lyžiarky na svete na čele so Slovenkou Petrou Vlhovou a fenomenálnou Američankou Mikaelou Shiffrinovou zavítajú do Jasnej v januári 2024. Na sobotu 20. januára je naplánovaný obrovský slalom a o deň neskôr slalom, v oboch prípadoch sa prvé kolo začne
o 9.30 h.

Trumpeš zároveň pripomenul divákom, že do hlavnej fanzóny na Bielej Púti bude možný vstup aj bez vstupenky, a tak si sprostredkovane lyžiarsku atmosféru užijú fanúšikovia priamo v areáli Svetového pohára, kde sa budú môcť stretnúť s najlepšími pretekárkami v piatok a v sobotu večer počas verejného žrebovania štartových čísel.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Jasná, Svetový pohár v zjazdovom lyžovaní
Zdroj: SITA.sk – Vstupenky na preteky Svetového pohára v Jasnej sú vypredané, športových nadšencov pozvala aj Vlhová (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Etiópčan Lemma ovládol Bostonský maratón, Chára si zlepšil svoj rekord

Medzi ženami finišovala na prvej priečke Keňanka Hellen Obiriová, ktorej sa podarilo obhájiť prvenstvo z minulého roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *