Home / SLOVENSKO / Na diaľnici D1 v smere na Senec sa stala vážna dopravná nehoda, na mieste zasahuje vrtuľník a dve sanitky

Na diaľnici D1 v smere na Senec sa stala vážna dopravná nehoda, na mieste zasahuje vrtuľník a dve sanitky

22.10.2023 (SITA.sk) – Na diaľnici D1 v smere na Senec sa stala vážna dopravná nehoda. Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR, ktoré o udalosti informovalo na sociálnej sieti, vyslalo na miesto vrtuľník i dve sanitky.

„Na mieste prebieha resuscitácia jednej osoby,“ uviedli. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave spresnilo, že polícia dokumentuje nehodu na diaľnici D1 km 16,5.

„Podľa doterajších informácií bolo v pravom jazdnom pruhu kvôli poruche odstavené motorové vozidlo zn. Mercedes, po chvíli sa k nemu pristavilo ďalšie vozidlo zn. BMW, ktorého vodič chcel poskytnúť pomoc,“ uviedla polícia a doplnila, že do vodiča BMW následne narazilo vozidlo značky Audi, v dôsledku čoho utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali jeho okamžitý prevoz vrtuľníkom do jednej z bratislavských nemocníc.

„Aktuálne je v danom úseku prejazdný ľavý jazdný pruh. Presné príčiny a okolnosti, za akých došlo k tejto dopravnej nehode, vyšetrujeme,“ uzavrela polícia.

Viac k témam: bratislavská polícia, Diaľnica D1, Dopravná nehoda
Zdroj: SITA.sk – Na diaľnici D1 v smere na Senec sa stala vážna dopravná nehoda, na mieste zasahuje vrtuľník a dve sanitky © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Vinník je iba jeden, podľa Královiča je nevhodné ukazovať prstom na médiá, opozíciu či na samotného premiéra (video)

Stopercentná bezpečnosť chránených osôb sa podľa odborníka na bezpečnosť Martina Královiča nedá dosiahnuť, dajú sa podľa neho len minimalizovať riziká.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *