Home / šport / Ostatné športy / Slováci v pretekoch na 15 km voľnou technikou zaostali, najlepší z nich bol Peter Mlynár

Slováci v pretekoch na 15 km voľnou technikou zaostali, najlepší z nich bol Peter Mlynár

PJONGČANG 16. februára (WebNoviny.sk) – Peter Mlynár bol najlepším Slovákom v pretekoch na 15 km voľnou technikou na zimných olympijských hrách v Pjongčangu.

V konečnom poradí figuruje na 67. miesto so stratou 4:02,3 min na víťazného Taliana Daria Colognu, ktorý v tejto disciplíne triumfoval aj vo Vancouveri 2010 a Soči 2014 a je prvým v histórii olympijského bežeckého lyžovania s tromi prvenstvami v jednej disciplíne, navyše v sérii.

Odporúčame:
ZOH 2018 Zimné olympijské hry v Pjongčangu (online)

Miroslav Šulek na 80. priečke (+5:00,1 min) a Andrej Segeč na 87. pozícii (+5:29,5 min) – dodatočne sa posunul o jedno miesto diskvalifikáciou Číňana Wang Čchianga. V porovnaní s utorkovým šprintom klasickou technikou všetci klesli – Mlynár vtedy bol 23., Segeč 57. a Šulek 62.

Odporúčame:
Cologna na ZOH 2018 v Pjongčangu prepísal históriu, očakávanú pozornosť si užil Taufatofua

 

 

 

Viac k témam: Andrej Segeč, beh na lyžiach, Beh na lyžiach ZOH Zimné olympijské hry 2018 Pjongčang, eter Mlynár, Miroslav Šulek, ZOH Zimné olympijské hry 2018 Pjongčang
Zdroj: Webnoviny.sk – Slováci v pretekoch na 15 km voľnou technikou zaostali, najlepší z nich bol Peter Mlynár © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Etiópčan Lemma ovládol Bostonský maratón, Chára si zlepšil svoj rekord

Medzi ženami finišovala na prvej priečke Keňanka Hellen Obiriová, ktorej sa podarilo obhájiť prvenstvo z minulého roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *