Home / šport / Hokej / Růžička sa pravdepodobne stane koučom Slovana, klub ohlási aj nového športového riaditeľa

Růžička sa pravdepodobne stane koučom Slovana, klub ohlási aj nového športového riaditeľa

28.9.2023 (SITA.sk) – Vedenie slovenského hokejového klubu HC Slovan Bratislava síce ešte oficiálne neinformovalo o nástupcovi odvolaného Jána Pardavého na poste trénera a tím aktuálne vedú asistenti Rudolf Jendek a Richard Kapuš, všetko však nasvedčuje tomu, že sa novým koučom „belasých“ stane Čech Vladimír Růžička.

Detaily budúcej spolupráce

Ten začal na lavičke českého tímu HC Slovan Ústí nad Labem, no po dvoch dueloch v klube z tretej najvyššej súťaže skončil a nahradil ho Jiří Merta.

Šesťdesiatnik Růžička podľa správy na webe hokej.cz vo štvrtok odcestoval do Bratislavy, kde by mal doladiť detaily budúcej spolupráce.

V prípade, že bratislavský Slovan angažuje spomenutého kouča, pre českého odborníka to bude prvé zahraničné pôsobisko v pozícii šéfa lavičky. Na striedačke Slovana sa mal objaviť ešte v jari 2019, no vtedy zo spolupráce vzišlo, keďže klub opustil ruskú KHL.

Pardavý ako kouč skončil

Slovan Bratislava v úvode aktuálneho týždňa ukončil spoluprácu s koučom Jánom Pardavým aj športovým riaditeľom Otom Haščákom. Je to následok nevydareného vstupu do novej sezóny, keďže „belasí“ zo štyroch duelov získali iba tri body.

Slovan prehral s Michalovcami, Zvolenom aj Spišskou Novou Vsou, naplno bodoval iba na ľade nováčika z Humenného. Meno nového trénera a športového riaditeľa plánuje Slovan Bratislava oznámiť vo štvrtok popoludní.

Viac k témam: Asistent trénera, Tréner
Zdroj: SITA.sk – Růžička sa pravdepodobne stane koučom Slovana, klub ohlási aj nového športového riaditeľa © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Českí Oceláři porazili hokejistov z Pardubíc a naďalej živia šancu získať štvrtý titul za sebou, o českom majstrovi sa rozhodne v nedeľu

Rozhodujúci siedmy duel série je na programe v nedeľu na pardubickom ľade.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *