Home / SLOVENSKO / Starček naskakoval do idúceho vlaku, prišiel o nohu (foto)

Starček naskakoval do idúceho vlaku, prišiel o nohu (foto)

25.8.2023 (SITA.sk) – Do odchádzajúceho rýchlika sa pokúšal vo štvrtok 24. augusta naskočiť 90-ročný muž. Ako informovala trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti, starčekovi sa nepodarilo nastúpiť do vlaku, rýchlikom bol zachytený a vtiahnutý do koľajiska. To malo za následok amputáciu jeho ľavej dolnej končatiny. Senior je momentálne v kritickom stave hospitalizovaný v nemocnici.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Starček sa pokúšal dostať do vagóna zo strany koľajiska a nie od nástupišťa. Už pri vstupe do koľají sa vystavil veľkému nebezpečenstvu, že mohol byť zachytený iným prechádzajúcim vlakom, nehovoriac o tom, že vo veku 90 rokov dosiahnuť na prvý schodík osobného vagóna z úrovne koľajového zvršku je nepredstaviteľné,“ popisuje polícia s tým, že ide o vzdialenosť približne 60 centimetrov.

„V našom kraji ide o ojedinelú udalosť, ale aj napriek tomu apelujeme na cestujúcich, aby radšej „obetovali“ nejakú hodinku navyše a nepokúšali sa na poslednú chvíľu naskočiť do vlaku,“ konštatuje polícia a dodáva, že takéto konanie môže končiť s fatálnymi následkami na zdraví, prípadne smrťou.

Viac k témam: Tragická nehoda, trenčianska polícia
Zdroj: SITA.sk – Starček naskakoval do idúceho vlaku, prišiel o nohu (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Deti sú najzraniteľnejšou skupinou obyvateľov, ktorá je silno ohrozená chudobou, upozorňuje detský ombudsman

Jozef Mikloško uviedol, že chudoba má hlboký dosah na emocionálne a sociálne prežívanie detí, čo vedie k vyššiemu riziku izolácie a zníženému sebavedomiu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *