Home / SLOVENSKO / Muž po návrate z krčmy podpálil periny, matke sa s nožom vyhrážal zabitím

Muž po návrate z krčmy podpálil periny, matke sa s nožom vyhrážal zabitím

31.7.2023 (SITA.sk) – Polícia obvinila 34-ročného muža z Handlovej z prečinu nebezpečného vyhrážania. Ako informovala trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti, muž sa v jednom z rodinných domov s nožom v ruke vyhrážal zabitím svojej matke.

Vulgárne nadávky a vyhrážky

Rodinnej dráme predchádzali vulgárne nadávky, muž po návrate z krčmy podpálil na dvore rodinného domu periny, ktoré jeho matka svojpomocne uhasila a neskôr sa snažila synovi dohovoriť.

„Ten pri kuchynskej linke vytiahol najväčší kuchynský nôž, s ktorým si začal natierať chlieb a popritom matke hovoril, že jej poláme nohy, zabije je a tiež podpáli. S nožom zároveň trhanými pohybmi od seba zabitie aj naznačoval,“ uviedla polícia.

O pomoc požiadala policajtov

Žena v strachu o svoj život a zdravie vybehla z domu a požiadala o pomoc policajtov, ktorí na mieste muža obmedzili na osobnej slobode.

Po zadržaní bol umiestnený v cele policajného zaistenia, pričom popri obvinení bol zároveň podaný podnet na jeho väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 3 roky.

Viac k témam: Krimi, trenčianska polícia, vyhrážanie nožom
Zdroj: SITA.sk – Muž po návrate z krčmy podpálil periny, matke sa s nožom vyhrážal zabitím © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Rokovanie bezpečnostného výboru prebehlo konštruktívne. Krúpa ocenil, že sa venovali aj vyhrážkam na sociálnych sieťach (video)

Dôležité však bude vyhodnotiť aktuálnu situáciu na Slovensku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *