Home / SLOVENSKO / Fiat na diaľnici D2 narazil do nákladiaka a zahynul spolujazdec, stala sa aj ďalšia nehoda (foto)

Fiat na diaľnici D2 narazil do nákladiaka a zahynul spolujazdec, stala sa aj ďalšia nehoda (foto)

5.7.2023 (SITA.sk) – Polícia upozorňuje, že diaľnicu v smere do Českej republiky museli uzavrieť. Pred hraničným priechodom sa po 09:00 stala dopravná nehoda, pri ktorej sa narazila dodávka s nákladným vozidlom. Vodič dodávky pri nehode utrpel zranenia a bol letecky prevezený do nemocnice. Pre dokumentáciu a odstraňovanie následkov nehody diaľnicu uzavreli.

V tlačovej správe o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff, ktorý súčasne informoval aj o ďalšej nehode na D2, ktorá sa stala krátko pred 10:20 v blízkosti výjazdu z diaľnice na Kúty.

Podľa doterajších informácií sa zrazili tri nákladné vozidlá so zahraničnými EČV. Ako trnavská polícia informovala na svojej sociálnej sieti, nehoda, ktorá sa stala krátko po 09:00 si vyžiadala jednu obeť. „Podľa prvotných informácií mal 20-ročný vodič na menšom nákladnom aute Fiat Ducato, z doposiaľ nezistených príčin, zozadu naraziť do pred ním idúceho nákladného vozidla. Pri nehode sa vážne zranil mladík a jeho 42-ročný spolujazdec, ktorý na mieste zraneniam podľahol,“ informovala polícia.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Diaľnica D2, Dopravná nehoda, Tragická dopravná nehoda
Zdroj: SITA.sk – Fiat na diaľnici D2 narazil do nákladiaka a zahynul spolujazdec, stala sa aj ďalšia nehoda (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Politici obviňujú EÚ z každého neúspechu, podľa Lexmann to je príčinou narastajúceho euroskepticizmu na Slovensku

„Mali by sme byť radi, že môžeme byť súčasťou európskeho spoločenstva, ktoré nám vytvára ochranu mieru,“ skonštatovala europoslankyňa.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *