Home / SLOVENSKO / Sme rodina odmieta povolebnú spoluprácu s Republikou aj Smerom, ktorý rozoštváva spoločnosť

Sme rodina odmieta povolebnú spoluprácu s Republikou aj Smerom, ktorý rozoštváva spoločnosť

2.7.2023 (SITA.sk) – Sme rodina má jasne stanovené podmienky, za ktorých je ochotná ísť do povolebnej spolupráce a hnutie Republika tieto podmienky nespĺňa.

V diskusnej relácii V politike televízie Ta3 to uviedol podpredseda Národnej rady (NR) SR Peter Pčolinský (Sme rodina). Dodal, že rovnako odmietajú aj stranu Smer-sociálna demokracia (Smer-SD).

V prípade Republiky Pčolinský pripomenul ich postoje k členstvu Slovenska v euroatlantických štruktúrach a poukázal aj na ich vyhýbavé odpovede v súvislosti s holokaustom. Sme rodina je podľa neho za jasné ukotvenie Slovenska na Západe.

Pri Smere spomenul rozoštvávanie spoločnosti. Podľa Pčolinského ešte ale nevieme, ako dopadnú voľby a považuje za predčasné hovoriť o tom, s kým po voľbách áno alebo nie. „Krájame medveďa, ktorý ešte behá po lese,“ povedal.

Strana Smer-SD sa podľa Roberta Kaliňáka (Smer-SD) nevyjadrovala, a ani nemieni vyjadrovať k povolebným spoluprácam.

Viac k témam: Predčasné voľby na Slovensku 2023
Zdroj: SITA.sk – Sme rodina odmieta povolebnú spoluprácu s Republikou aj Smerom, ktorý rozoštváva spoločnosť © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Vinník je iba jeden, podľa Královiča je nevhodné ukazovať prstom na médiá, opozíciu či na samotného premiéra (video)

Stopercentná bezpečnosť chránených osôb sa podľa odborníka na bezpečnosť Martina Královiča nedá dosiahnuť, dajú sa podľa neho len minimalizovať riziká.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *