Home / šport / Ostatné športy / Prvú kvalifikáciu v mogulse žien vyhrala Lafontová, finálovú miestenku má aj obhajkyňa zlata

Prvú kvalifikáciu v mogulse žien vyhrala Lafontová, finálovú miestenku má aj obhajkyňa zlata

PJONGČANG 9. februára (WebNoviny.sk) – Víťazkou piatkovej prvej kvalifikácie súťaže v jazde na terénnych nerovnostiach (moguls) na zimných olympijských hrách v kórejskom Pjongčangu sa stala Francúzka Perrine Lafontová.

Spolu s ňom sa do bojov o medaily kvalifikovalo ďalších deväť pretekárok. Ďalších 20 súťažiacich sa prestaví v nedeľňajšej druhej kvalifikácii, po nej budú nasledovať finálové súboje.

Miestenku vo finále už má istú aj kanadská obhajkyňa zlata Justine Dufourová-Lapointeová. Jej sestra Chloe, strieborná zo Soči 2014, obsadila 13. priečku a musí sa pripravovať na druhú kvalifikáciu.

ZOH 2018 v Pjongčangu

Odporúčame:
ZOH 2018 v Pjongčangu: Akrobatické lyžovanie

AKROBATICKÉ LYŽOVANIE

Ženy – jazda na terénnych nerovnostiach (moguls) – 1. kvalifikácia: 1. Perrine Lafontová (Fr.) 79,72, 2. Andi Naudová (Kan.) 79,60, 3. Morgan Schildová (USA) 77,74

Viac k témam: Akrobatické lyžovanie ZOH Zimné olympijské hry 2018 Pjongčang, ZOH Zimné olympijské hry 2018 Pjongčang
Zdroj: Webnoviny.sk – Prvú kvalifikáciu v mogulse žien vyhrala Lafontová, finálovú miestenku má aj obhajkyňa zlata © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Etiópčan Lemma ovládol Bostonský maratón, Chára si zlepšil svoj rekord

Medzi ženami finišovala na prvej priečke Keňanka Hellen Obiriová, ktorej sa podarilo obhájiť prvenstvo z minulého roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *